App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

PCOS och graviditet!

Hej! Fick idag beskedet efter flera års längtan och försök att bli gravid, att jag hade PCOS. Har regelbundna menstruationer men utifrån vaginala ultraljudet och symtomer kom gynekologen fram till detta tragiska besked. Nu ska vi påbörja en medicinsk behandling tre månad framöver och jag är jätteorolig. Någon som har PCOS och har lyckats bli gravid efter medicin behandlingen?

2021-04-27
Mp97
Mp97

Jag fick också reda på att jag har PCOS i vår och är nu inne på min andra kur med provera & Letrozol, första växte inget alls till sig.

Förstår din oro, tycker själv det är så jobbigt att liksom inte veta, kommer det fungera, hur lång tid kommer det ta, ska man förvänta sig IVF osv osv.

2021-07-20
Soffans
Soffans

Hej
Har också PCOS. Efter några kurrer med primolut och letrozol blev jag gravid november 2020. Tyvärr har det vissat sig vara x - graviditet som måste avbrytas. Vi fortsätter med försök nu igen. faktum är att jag blev gravid tack vare letrozol, så har stora hopp nu igen. Det kan ta tid, då oss tog det 1 år med letrozol, men det händer till slut :)
Håller tummarna för oss båda

2021-07-14
Paulina27
Paulina27
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...