App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ofosterlig graviditet

Har precis fått reda på att jag har ofosterlig graviditet, fått kallelse till gyn Odenplan nästa vecka. Är det någon som haft samma och vet vad som kommer hända? Har knappt fått någon information... påverkar det chanserna att få barn?

2021-04-22
OlssonH
OlssonH
Försöker

Gick igenom detta för ett par veckor sedan - det påverkar inte chanserna att få barn enligt läkarna! Vet hur jäkla jobbigt det är. Ta hand om dig! Kram

2021-08-30
smetana
smetana

Skönt att höra att det gått bra för er! Har precis tagit tabletterna nu så får hoppas detta går vägen, ingen rolig helg alls:(

2021-04-24
OlssonH
OlssonH
Försöker

Hej! Jag förstår vad du går igenom. Mitt första missfall var en ofostrig graviditet, en sk missed abortion. Det som hände var att vi blev gravida, sen fick vi missfall i v7, men min kropp visade inga tecken på missfall så vi upptäckte det först vid KUB i vecka 12/13. Jag fick då ta abortpiller för att kroppen skulle fatta att det inte fanns någon graviditet kvar. Det var hemsk och vi kände mkt sorg. MEN det påverkade absolut inte om jag kunde bli gravid igen. Oroa dig inte för det. Idag har vi en son på 3 mån. Ta hand om dig!

2021-04-23
Livetsliv
Livetsliv
Bebis på 10 månader

Tror inte att det kommer påverka dina chanser att bli gravid. Det står att det är ett slags missfall. Och det finns hur många kvinnor som helst som blivit gravida efter missfall.
Det kommer att gå bra 🌸

2021-04-22
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 10 månader

Hej, tror att du menar ofostrig graviditet. Du kan läsa mer här

https://www.babyhjalp.se/graviditetsbesvar/ofostrig-graviditet/

2021-04-22
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...