App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp mig! V7

Hej! Jag behöver hjälp från någon som nyss varit gravid! Jag plussade förra veckan och visade sig att jag är i vecka 7! Men jag är så orolig och googlar på allt så jag blir tokig. För någon dag sen kom det liiiiite rosa blod på pappret men det var så lite så jag tänkte inte mer på det. Sen har jag haft så otroligt mycket ”mensvärk” dem senaste dagarna och det går liksom inte över. Det är typ molande värk som kommer och går, precis som mensvärk. Jag tror typ att jag fått havandeskapsförgiftning eller att jag kommer få missfall? Hade du såhär ont i början?

2021-04-04
Juliaabrahamsson
Juliaabrahamsson
nyfödd bebis

I början av graviditeten kan det komma någon liten blödning efter att ägget blivit befruktat och mensvärken kan vara tecken på att livmodern håller på att expandera för att göra plats åt den lille som växer.
Jag vet själv att jag var orolig för detta när jag bar mitt första barn och tyckte att det gjorde mycket ondare att vara gravid än vad jag trott/hört någon annan berätta.

MEN är du orolig tycker jag absolut att du ska kontakta mödravården och prata med en barnmorska om din oro.
:) Hoppas du känner dig lite lugnare även om denna första perioden kan vara väldigt omvälvande innan man sett och hört sin lilla.

2021-04-04
Lillis
Lillis
Bebis på 2 månader

Alltid svårt att svara på.. kan finnas så många olika anledningar som du själv är inne på. Jag upplevde också molvärk i början men den var inte konstant från dag till dag. Någon dag kändes det mer än andra liksom. Rosa på pappret kan ha att göra med sköra slemhinnor.. har hitintills fått det två gånger själv utan något konstaterat missfall. Det är väl kanske mer en ihållande blödning som utvecklar i samband med stark smärta som som skulle tala mer för ett missfall.

2021-04-04
Ze_Lo
Ze_Lo
Bebis på 2 månader

Hej! Jag hade molande värk, som mensvärk, till och från i början av min graviditet. Det är väldigt vanligt! Är du orolig borde du ringa och prata med en barnmorska :) lycka till!

2021-04-04
Emma_w_
Emma_w_
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...