App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När bytte ni till sittdel?

När bytte ni till sittdel? Min son blir 5 månader och är väldigt nyfiken. Har en bugaboo vilket är ergonomisk sittdel. När kan man byta? Vad rekommenderas?

2021-03-24
Sofiaevolina
Sofiaevolina
Gravid i vecka 21

Vi bytte vid 5-6 månader. Hon satt rätt bra då. Men anledningen till bytet var att så fort hon vaknar i liggdelen när vi var ute så skulle hon upp för hon var så nyfiken. Blev enorm skillnad när vi bytte. Hon blev mer böjd.

2021-05-17
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 17 månader

Vi bytte till sittdelen i vår Cybex Priam när sonen var ca 4,5 månad gammal. Han började bli för lång för liggdelen och försökte typ ”sätta sig upp” ungefär som att han gjorde sit-ups, för att kunna se över kanten. Vår sittdel har fyra lägen och vi har honom i det näst ”högsta” när han är vaken och somnar han i vagnen brukar vi sänka den till det näst ”lägsta” läget. Vi har inte behövt palla upp med någon dyna eller liknande, han sitter enbart på sin fårfäll.

2021-05-16
Carroline90
Carroline90
Bebis på 10 månader

Vi har Bugaboo fox, bytte vid cirka 5 månader. Så länge bebis kan sitta med stöd och kan sitta lite stabilt så tyckte jag att det funkade, det var det dom sa på BVC iallafall också..

2021-03-24
IJO
IJO
Bebis på 11 månader

Vi har bugaboo och bytte vid fem månader. Han verkligen hatade vagnen innan dess 😬 Vi har foxen men tror alla deras sittdelar är likadana? Man kan i alla fall ha den i fullt liggläge och då är det typ som en babysitter. Vi köpte en inovi-dyna till som vi älskat.

2021-03-24
Linea9
Linea9
Bebis på 15 månader

Kan du göra när du tycker det passar. Runt 4-5 månader funkar ju bra. Så länge bebis har stöd för rygg å nacke så funkar det fint. Om bebis inte redan kan sitta såklart👍

2021-03-24
Mathilda My
Mathilda My
Bebis på 10 månader

Vi bytte när dottern var 4 månader. Bullade upp med filtar runt henne så hon satt stadigt, sen köpte vi även en inovi memory foam sittdyna som stödjer upp väldigt bra!

2021-03-24
rebeckah
rebeckah
Gravid i vecka 36
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...