App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skor till våren

Vad rekommenderar ni för prisvärda skor att ha till en 2-åring nu till våren? De ska vara hållbara som även funkar på förskolan. Tycker kavat är lite dyra.

2021-03-08
Olre
Olre
Bebis på 6 månader

Små vanliga gympaskor tycker jag duger väldigt bra. Finns prisvärda på skopunkten å andra affärer som inte säljer märkes skor. Menar inte att det är fel på märkes skor heller eller så🙂 Men jag väljer gärna andra då min plånbok anser det som bäst🙈😅😂😊

2021-03-12
Mathilda My
Mathilda My
Bebis på 12 månader

Förra året hade vi skor från Leaf till vår då tvååring och kommer köpa det även i år till nyblivna treåringen. Tycker de är prisvärda och schysst kvalité!

2021-03-12
johannaros
johannaros

Kavat har 40% rea på sin egna hemsida just nu så du kan hitta tex Avan (Eko-märkta) och Stocksbo + flera andra vårskor för under 400 kr.
De brukar vara otroligt mycket bättre än andra skor till så små barn.

2021-03-09
solskensmamman
solskensmamman

Adidas har skor med superbra kvalitet. De är i skinn typ och håller för vatten, även om det inte står det i beskrivningen. Brukar kosta Max 300kr, finns de med högt skaft och lågt skaft. Älskar dom så mycket. Funkar lika bra till en fotbollsspelande tioåring (koster lite mer i de storlekarna) som till ett mindre bra. Mina ungar har haft likadana skor år efter år för det är så bra!

2021-03-08
March
March
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...