App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Illamående dygnet runt

Behöver få alla tips jag kan få. Är nu gravid i v. 14. Men är fortfarande kraftigt illamående nästintill dygnet runt. Behöver inte ha dessa tips: - postafen (kraftigaste smärtor i magen (trodde jag skulle få missfall) samt att det inte hjälpte illamåendet). - Lergigan comp (fungerar inte). -äta ofta (blir mer illamående om jag äter ofta). - äter frukost, mellis, lunch mellis, middag, kvällsfika ( spelar ingen roll om jag äter kokt,stekt, fet mat förutom att det värsta illamåendet håller i sig längre). Tips på mer man kan göra eller använda för tabletter? Barnmorskan jag träffade sist sa bara att jag ska stå ut och att det borde försvinna vid v13. Min barnmorska jag ska ha va sjuk då. Va väl ingen som jag klickade med direkt.

2021-02-21
Maandiiis
Maandiiis
Gravid i vecka 15

Be om ondansetron. Hade illamående hela graviditeten ut. Ondansetron fick jag i vecka 15, det blev min räddning! Be att få tabletter att svälja och inte sugtabletter/munlösliga!!! (De smakar väldigt illa :p )
Lycka till

2021-02-22
Miahbg
Miahbg
Bebis på 8 månader

Har du testar åksjukearmband?
Min barnmorska rekommenderade att pröva nån b-vitamintablett och en annan grej jag inte minns namnet på.
För mig hjälpte dock lergigan comp mot kräkningarna även om illamåendet var kvar så jag nöjde mig med det..
Hoppas det går över men jag tycker inte du ska nöja dig med att stå ut utan be bm att rådfråga kollega om fler sätt! Jag har varit illamående hela graviditeterna så det är inte alltid sånt går över.. 😞 hoppas det löser sig! 💕

2021-02-21
Maria Mamma
Maria Mamma

Lije: kräks ju som tur är inte speciellt ofta. Men gränsen till att vilja kräkas finns där hela tiden. Jobbigt att må så illa när man jobbar inom vården och har munskydd på sig hela dagarna.

2021-02-21
Maandiiis
Maandiiis

Jag var inte jätte illamående men kolsyrad dryck och skorpor gick bra för mig. Sen är de lite som barnmorskan säger, man måste typ bara stå ut.

2021-02-21
Hannasaa
Hannasaa
Gravid i vecka 27

Hej! Illamående är ett riktigt helvete. Jag mådde illa från v 9 till v 18. Blev tillslut inlagd med dropp då jag varken fick behålla mat eller vätska. Min räddning blev primperan!! Och när primperan gick ur kroppen så tuggade jag massa tuggummi vilket hjälpte en del. Hoppas du mår bättre snart!

2021-02-21
LIJE
LIJE
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...