App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ensamstående

Hej allihopa, Jag fick nyss reda på att jag är gravid. Jag har en massa blandade känslor kring detta om jag vill behålla eller inte. Men det lutar mycket till att jag vill. Men jag är såklart rädd, då jag och pappan till barnet separerade ganska så nyligen. Jag vet att han inte är redo för barn just nu, och jag tvivlar bara för att jag nog känner skuld gentemot honom om jag behåller det. Så snälla ge mig tips och om någon har varit med om detta? Vad gjorde du? Tack.

2021-02-21
Millan 99
Millan 99
Gravid i vecka 7

Är ej i samma sits som er men tänker/ tror att när ni håller ert lilla mirakel för första gången kommer ni strunta blankt i vad andra tycker. Vill ni ha bebisen så ska ni självklart behålla det.

2021-02-22
Mamma 2020
Mamma 2020
Bebis på 9 månader

Vad känner du? Kommer du att behålla? Hur går dina tankar?

2021-02-22
Millan 99
Millan 99
Gravid i vecka 7

Ja så går mina tankar också.
Ja ekonomi har jag, och jag vet att jag skulle klara av det men det känns fruktansvärt jobbigt att han inte vill att jag behåller det. Vilket jag också förstår, i och med att vi har gjort slut och att det här inte direkt var planerat.

2021-02-22
Millan 99
Millan 99
Gravid i vecka 7

Gud vad jobbigt för dig, hur går dina tankar nu?
Jag vet att han inte vill att jag ska behålla det, och jag känner mig helt förtvivlad. Och ärligt talat är jag ju såklart rädd men jag vet att jag kommer klara det det tvivlar jag inte på, men tänker mycket på vad folk kommer att säga då jag även bor på en liten ort.

2021-02-22
Millan 99
Millan 99
Gravid i vecka 7

Hej
Skrev själv ett inlägg nyss om liknande.
Mitt ex lämna mig när jag blev gravid, jag valde det jag ville och det var att behålla lillen. Mitt ex är så arg på mig och säger bara att jag gör fel mot honom och tvingar honom. Får ingen stöttning av honom alls

Hur känner ditt ex till att du behåller?

Kram

2021-02-22
Lisaer
Lisaer
Gravid i vecka 14
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...