App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vecka 12 - ljusa rosa flytning

Hoppas ni kan peppa mig 😭 Har precis haft en ljusrosa flytning, ringde gynakuten som inte ville ta in mig pga att jag inte blöder mycket och inte heller har någon smärta. Någon mer som haft det och att allting såg bra ut? Är så orolig just nu.

2021-02-20
PluttenN
PluttenN
Gravid i vecka 14

Jag fick en mindre blödning i v14 och blev jätteskrämd såklart... jobbade bara som vanligt och hade inte ont, blödde även varje gång efter sex fram till v.23 (nu verkar det ha slutat)

Det är jätteobehagligt att blöda när man är gravid och jag vet paniken men det behöver inte betyda att något är fel. Bm sa att vanligaste orsakerna är sköra slemhinnor, hormontopp (ofta när man egentligen skulle haft mens) eller att det är ett litet blodkärl som brustit.

2021-02-21
Vers
Vers
Gravid i vecka 26

Tempar även varje morgon och min temp är fortsatt normal

2021-02-21
PluttenN
PluttenN
Gravid i vecka 14

Ska ringa bm imorgon. Är inget mer blod, om jag stoppar upp lite papper så kommer de ut liiiite torkat brun flytning typ, inte mycket. Men det är bara om jag stoppar upp papper, torka jag mig som vanligt så kommer det ingenting. Som sagt - ingen smärta men känns som jag sitter och väntar på att ett missfall ska starta..

2021-02-21
PluttenN
PluttenN
Gravid i vecka 14

Jag fick en ljusröd lätt blödning i vecka 6 eller 7 och sedan kom det lite blodstänk och sedan inget mer. Allt det kom och gick på en timme. Ingen smärta eller något men jag inväntade missfall.

Fick vul vecka 8 och allt såg fint ut.

Det står överallt att det är normalt att få en liten blödning tidigt i graviditeten. Om det blir värre ring till bm och fråga eller om det stannar av och du är orolig ring bm och förklara så kanske du kan få ett tidigt ultraljud.

2021-02-21
NewGurl
NewGurl
Gravid i vecka 30
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...