App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

bilstol till volvo v70 framsäte

Hej! Vi har precis skaffat bil och skulle behöva tips på vilken bilbarnstol som passar till volvo V70 (2004). Airbagen är urkopplad, barnet är 9 mån och väger ca 9 kg. Vi har ej isofix utan den skall fästas med bilbälte och remmar. Någon som har tips där stolen inte täcker för mkt av sikten i bilen och som såklart är säker! Tack på förhand!

2021-02-20
defrumerie
defrumerie
Bebis på 9 månader

Vi har en Besafe iZi plus fram i vår Volvo. Den är ju lite känd för att ta mycket plats men jag ser hela sidospegeln utan problem!
Dubbelkolla bara så du får ha bilstol fram!! Vi har en 07a och minns inte vilket årtal exakt (tidigare modeller) där bilen inte är godkänd för stol i framsätet. Googla!

2021-02-25
Sandra1231
Sandra1231
Bebis på 12 månader

Ska ni ha den fram så köp INTE maxi cosi mobi xp, det är en fantastisk stol och våran 9månaders 9kg kille sitter som en kung i den men den är enorm och man kan absolut inte ha den fram :(

2021-02-21
FamS9
FamS9
Bebis på 9 månader

Vi har en likadan bil och kör britax maxway plus i framsätet, skymmer inte sikten alls för backspegeln men vi är båda rätt långa. Har också en axkid minikid som jag egentligen gillar bättre men har inte testat sätta den i framsätet, den är dock lägre så borde också funka ☺️

2021-02-20
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...