App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När kom er amning igång?

Har en dotter på 2 veckor och jag tycker det är så jobbigt att min amning inte kommit igång ännu. Det är mitt första barn och hon kom ca 3 veckor för tidigt. Jag ammar så mycket jag kan och resten ger vi ersättning. Är det någon som haft liknade och när kom er amning igång ?

2021-02-20
Idawe98
Idawe98
nyfödd bebis

Har du hittat babybaby.se? Hon har jättemycket kunskap, kloka råd och tips om amning!
Kämpa på och amma och pumpa så mycket du bara orkar så löser det sig nog snart ❤ Kom ihåg att dricka och äta tillräckligt själv också. Att amma heltid kräver (har jag hört nånstans) ca en halv liter vätska plus 500 kcal mat om dagen, extra!

2021-02-21
Bärare
Bärare
Bebis på 10 månader

Efter ca 5 dagar, och det var efter jag kom hem från BB och fick pumpa emellan amningen!

2021-02-20
Louisebf1011
Louisebf1011
Bebis på 3 månader

Jag hade problem med min amning när dottern kom :/
Jag var kvar på BB i 3 nätter och under den tiden så fick jag bara ut några droppar råmjölk, och det kändes jättehemskt.
Jag försökte desperat amma hela tiden för att få igång det och mina bröstvårtor blev jätte såriga, jag fick ge ersättning medans jag försökte och jag kände mig otillräcklig för min dotter.
När jag kom hem så använde jag bröstvårts-skydd och ersättning tills min produktion kommit igång och man läkt lite, det tog ca 3-4 veckor innan hon kunde dricka sig mätt på bröstmjölk.
Det tog hårt på det mentala att inte få igång det och att hon inte kunde få i sig näringen, men det är inget att oroa sig för!
Det kommer igång så småningom och det är den bästa känslan man kan få efter dom veckorna

2021-02-20
Zk_Rose
Zk_Rose
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...