App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tvätta håret

Sedan några veckor tillbaka är vår dotter livrädd för att tvätta håret. När vi tvättar brukar jag först tvåla in, så lutar jag henne bakåt och hon plaskar med fötterna medan jag sköljer. Hon har tyckt att det var jättekul, men nu gnäller hon så fort jag lägger schampoo i händerna. Hon skriker hysteriskt när jag sköljer och efter tvätten vill hon sluta bada. Är det här bara en period? Några tips för att underlätta hårtvätt? Vi tvättar håret ungefär en gång i veckan.

2021-02-18
Majmamman
Majmamman
Barn på 2 år och 6 månader

Det kommer vara perioder till och från hela tiden. Oftast är de så. När de hände sist med min son sä tog jag hans favorit spiderman leksak och han ” duschade ” av den och jag sa ren och fin nu dax för dig samtidigt några gånger så nu är han jätte duktig, men det är fortfarande Spider-Man först sen han hahaha :)

2021-02-21
Leab
Leab
Barn på 3 år och 7 månader

Vi hade samma problem i några månader, men hon ville inte duscha eller bada alls och absolut inte tvätta håret. Tyvärr måste det ju göras men förhoppningsvis vänder det snart. För oss blev det bättre när lillasyster kom och hon badade 🙏🏼

2021-02-20
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...