App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fråga

Går in i vecka 8 idag, i måndags skulle jag på inskrivninssamtal hos barnmorskan. Men vaknade med blod och tror ju de vädrat missfall, har haft 2 missfall innan så vet hur de känns och ska se ut. Men denna gången avtog blödande under dagen och har inte känt mer. Nu tycker barnmorskan jag ska vänta 3 veckor för att ta nytt gravid test.. Är inte det länge? Vill ju veta nu om allt är ok eller inte.

2021-02-04
Joey01
Joey01

Jag hade små blödningar/bruna flytningar dagligen mer eller mindre de tre första månaderna med min son, så behöver inte vara någon fara. Är väldigt vanligt. :)

2021-02-24
Pioca
Pioca
Bebis på 11 månader

Hoppas allt gått bra och det bara var en vanlig blödning som ibland kan komma under graviditet. 🍀🌸

2021-02-22
nanni2
nanni2
Gravid i vecka 18

Tack för all omtänksamhet. Jag får bara vänta och hopps på det nästa

2021-02-04
Joey01
Joey01

Kan du inte göra ett VUL hos gynekologen? Det gjorde jag när jag blödde i vecka 7

2021-02-04
Lisalarssonfamily
Lisalarssonfamily
Gravid i vecka 20

Jag hade också en blödning i v 6 men eftersom barnmorskan inte tyckte att den lät så stor som ett missfall så ville hon att jag skulle komma på inskrivningssamtalet ändå. I min värld hade jag fått missfall men eftersom blödningen avstannat när jag kontaktade vården så ville de inte göra något. Fick förklarat för mig att det ändå inte går att göra något för fostret så tidigt om det är missfall, och att man inte gör något med mig så länge jag fysiskt mår bra. Antar att det är så dom tänker med dig med 😔 Tyvärr!

Men se till att du får prata med någon om du känner att du behöver det, önskar att jag gjort det. Tack och lov har det gått bra för mig men det fick jag inte veta säkert förrän vid kub v 12.

2021-02-04
Frida93
Frida93
Gravid i vecka 16

Anledningen till att barnmorskan säger tre veckor är för att det tar tid innan hcg nivåerna försvinner i kroppen efter ett missfall, dvs att gör du ett test nästa vecka kan det visa positivt även om ett missfall inträffat. Tyvärr så finns inget man kan göra åt ett tidigt missfall, därför barnmorskan ger rådet att bara vänta.
Förstår dock att det är tufft att vänta, önskar dig lycka till och hoppas på det bästa!

2021-02-04
Tildaa
Tildaa
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...