App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När gick ert illamående över?

Är snart i v 15 och mår illa dygnet runt och spyr ibland! Börjar tro att det kanske inte går över för mig och fasar för att gå så här i över ett halvår till 😭 när gick ert illamående över och gick det över gradvis eller över en natt ? Jag har testat alla tips och trix och mediciner , inget hjälper!

2021-01-26
Gravid anonym
Gravid anonym
Gravid i vecka 20

Mitt illamående försvann över en natt i vecka 17! Efter att ha mått illa och spytt varje dag. Fantastisk känsla och hopps det blir samma för dig snart. När jag mådde illa var det bara att hela tiden ha något litet att äta som hjälpte och att inte stressa för mkt.

2021-01-26
Li91
Li91
Gravid i vecka 30

Mitt illamående gick aldrig över men kunde hanteras med tablett ondansetron mot illamående. Den får man inte ta första trimestern, men om du inte testat den ännu så prata med din barnmorska om det! Varken lergigan eller prostafen hjälpt mig, men ondansetronet gjorde underverk!
Lycka till och hoppas du hittar något som hjälper.

2021-01-26
Miahbg
Miahbg
Bebis på 9 månader

Typ nu, har inte mått illa alls överhuvudtaget idag. Innan så mådde jag illa varenda dag så känns som att det lättar. Men nu kommer alla andra känslor för när illamåendet gick över så känner jag mig inte längre gravid så är inte direkt glad heller även om det är skönt att inte må illa.

2021-01-26
nanni2
nanni2
Gravid i vecka 18

Hej, Jag är i vecka 19 och är konstant illamående med dagliga kräkningar. Det här skett en förändring den senaste veckan och orkar Nu mer än vad jag gjort tidigare. Men det är varkrn lätt eller roligt. Lergigan Comp hjälper till viss del, tar udden av det värsta illamåendet.
Det nya för min del som jag får behålla och tar udden av illamåendet, är granny Smith äpplen i små bitar och digestivekex. Kämpa på och våga prata med din BM/partner/vänner. Det hjälper att prata med någon. Hoppas det går över för dig!

2021-01-26
Soffanz
Soffanz
Gravid i vecka 25

gick över en dag i v. 37, bara försvann!
Fatta hur lättad jag var, sprang till min make och ropade: Jag mår inte illa!

2021-01-26
solskensmamman
solskensmamman

Jag mådde illa ända fram till vecka 22 och spydde varje dag. Låg på soffan alla dom veckorna men till slut så kände jag att jag måste börja röra på mig.
Så jag började successivt varje dag att göra något ytters lite och i samband med det försvann illamåendet och kräkningarna.
Sen dess har jag bara mått bättre och bättre och nu är jag i vecka 37 och mår prima. Men däremot så har illamående kommit och gått hela graviditeten men absolut mer hanterbar och utan kräkningar.

2021-01-26
Idawe98
Idawe98
nyfödd bebis

Mitt illamående gick över helt i typ vecka 16-17, slutade kräkas i vecka 14/15.. konstigt nog kommer jag inte ihåg det nu men då så stod tiden stilla tyckte jag :p Lergigan Comp hjälpte mig då jag blev lite piggare :)

Men skulle säga att det gradvis gick över men dock så mår jag illa ibland nu med och bm sa att har man mått så pass illa som jag gjorde så kan de komma tillbaka. Inget glädjande svar kanske men hoppas det släpper snart för dig och du får njuta lite :)

2021-01-26
philly66
philly66
Gravid i vecka 29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...