App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur vänjer man bebis med napp?

Min bebis på snart 3 månader använder mina tuttar som napp... har testat alla möjliga nappar till honom men inget funkar, mitt lillfinger funkar kanon men kan inte ha mitt finger i hans mun hela tiden, och skulle uppskattas att han tog napp sä andra kan trösta honom när han är trött för o få han att sova när han är mätt.

2021-01-25
Anonym23
Anonym23
Bebis på 3 månader

Min son "vögrade" länge napp eller han förstod inte hur han skulle göra kändes det som höll man den så gick det bra. Köpte miljoner varianter vissa spottade ut andra fick han kväljningar av och den som han slutligen gillade och var esskas anatomiska napp ingen annan har han haft kvar i munnen. Han använder fortfarande bara den sorten och älskar nappen idag 😅 ammade och hade samma problem vid flaskmatningen han vägrade eller förstod inte hur han skulle göra och då tänkte jag att jag testar köpa esska ESPRIT och då funkade det! Hade massa andra olika flaskor innan.

2021-01-27
Bullen2013
Bullen2013
Bebis på 13 månader

Hade samma utmaning. Köpte hem alla sorters nappar och ingen fungerande trots att jag till och med hade doppat den i bröstmjölk. Men när han blev 4 månader tog han plötsligt napp från ingenstans och då tog han vilken napp som helst. Mycket märkligt! Inget tips direkt men så var det för mig :)

2021-01-27
Stiniiz
Stiniiz
Bebis på 11 månader

Vi började med napp när bebis var ca 2 mån. Ville först inte ta nappen men då provade vi att ha på lite bröstmjölk på nappen och vips så tog hon den och sen dess funkar det.

2021-01-27
Messer
Messer
Bebis på 4 månader

Testa en napp från BIBS som är rund kanske? Det funkar för vissa! Om du inte redan gjort det vill säga :)

2021-01-26
Frogge33
Frogge33
Gravid i vecka 37

Fick tips att skölja av nappen så den är lite blöt. Det tog oss säkert en-två veckor innan han ville ta nappen på riktigt så ge inte upp.

2021-01-25
Adlit
Adlit
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...