App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bli gravid

Hej! Jag och min make försöker bli gravida, det är första gången. Jag slutade ta p-piller 13/12-20 och sen dess har vi försökt. Jag har inte fått min mens än. Jag gjorde test 22/1-21 det var negativt. Min läkare säger att hon inte tror jag är det då det kan ta månader/år att kroppen vänjer sig utan p-piller. Dock har jag innan också slutat med p-piller och fått regelbundet. Men inte nu. Så kan man bli gravid så snabbt eller när kan man veta om man är det?

2021-01-25
Sabii
Sabii
Försöker

Hej! Jag har också lite samma strul. Slutade med p-ring i Juni 2020. Fick mens ganska snabbt men sen har det bara varit struligt med menscykeln. Jag får länge och längre cykel. Idag är jag på dag 45 utan mens och negativa test. Fått utslag en gång på äl test och det var förra cykeln. Tror att kroppen tar olika tid på sig innan den vänjer sig helt utan skydd. Men det är så jobbigt att det inte kommer igång. Vi längtar efter bebis här hemma efter 7 månader av försök.

2021-01-28
Försöker
Försöker
Försöker

Jag är lite i samma sits, tog ut hormonspiral 16/12-20, men fick mensen några dagar efter, nu är min ”nästa” mens försenad med 9 dagar men test visar neg... känns inte som mensen är på gång heller så får väl bara avvakta och ta nytt test igen om nån vecka eller så☹️

2021-01-26
Längtarefterförsta
Längtarefterförsta
Gravid i vecka 7

Det har ju inte gått så lång tid sedan du slutade med p-piller så din kropp kanske inte har återställts helt ännu.

Att mensen inte kommer tillbaka direkt efter att du slutat med p-piller är vanligt. När du slutar med dem ska kroppen sätta igång den egna menscykeln igen, med ägglossning och mens. Det är ett ganska komplicerat system, så det kan ta lite tid.

2021-01-25
Idawe98
Idawe98
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...