App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bebis eksem

Hej! Min dotter är nu 2 månader och 2 veckor gammal och har sedan 6 dagar tillbaka fått eksem. BVC sa direkt över telefon att det kan vara komjölksallergi. Det känns nästan konstigt? Jag har ammat och hon har fått 1-2 mål ersättning sedan hon var 2 veckor gammal. Så komjölk har hon ändå fått i sig utan reaktion. Jag dricker inte jättemycket mjölk och äter heller inga överdrivna mängder av det heller. Hennes eksem är på utsidan av armar och ben. Jag har själv många allergier som pollen, pälsdjur, kärnfrukter, kvalster osv. Har också eksem ibland i samband med stress eller starka medel Har ni någon erfarenhet av eksem på så här små barn? Känner att vi äntligen har fått in en rutin tillsammans jag och min flicka och så blev det helt plötsligt en 180 vändning igen. Kan eksem bara vara just eksem eller är det oftast beroende på komjölk? Hjälp ❤️

2021-01-19
Nel123
Nel123
Bebis på 6 månader

Min dotter har eksem och torra fläckar av och till. Vi fick Dactacort på recept i somras, men använder Locobase mest. Miniderm också, den är mer flytande. Vid komjölksallergi brukar bebisen ofta kräkas en hel del, vara tjurig, etc.

2021-01-19
Majmamman
Majmamman
Barn på 1 år och 11 månader

Min son började få det strax innan 1 års åldern och kommer varje vår ( som värst ) och hösten. Jag har fått en kräm på Recept. Från en vårdcentral. Och den krämen tar bort de direkt på 2-3 dagar .. Locoild ( tror jag ) ska kolla åt dig.
Heter den. Behöver inte bero på mjölk el allergi det bästa är att åka in och kolla upp det

2021-01-19
Leab
Leab
Barn på 3 år

Jag har eksem på yngsta så måste smörja hela henne två ggr om dagen samt vissa ställen oftare.
Jag rekommenderar att du testar Locobase Repair på apoteket med minst två insmorbibgat per dag under några dagars tid. Försvinner eksemen så är det inte komjölken som är problemet. (finns andra krämer som kan fås på recept sedan men denna är bäst)

2021-01-19
JohannaDahlkvis
JohannaDahlkvis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...