App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Dum fråga

Ni som blandat ersättning och välling tillsammans, typ när man ska vänja dom vid välling. Hur har ni gjort? Bara mest kul att veta. Min sambo gjorde i ordning hennes kvällsmål idag och så kom jag ut i köket och då tar han ersättningspulvret och välling pulvret tillsammans i en lite plastburk. Sen värmer han totala mängden vatten i flaskan och häller i sin kompott i vattnet 🤣 jag gör iordning det var för sig. Välling för sig och ersättning för sig och sen blandar jag det tillsammans i flaskan. Inget är kanske fel men kul grej att kolla hur ni gör 😝

2021-01-15
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 13 månader

Hade tagit pulvret direkt i flaskan typ såhär:
Hela vattenmängden i flaskan, skopat i ersättningspulvret, eventuellt skakat lite så det löst sig, sen i med vällingpulvret och skakat rejält så allt löst sig.

Men för att vara helt ärlig hade jag lagt rätt mängd pulver i en vällingburk /vällingdispensermed 3 fack, för vi använde jämt en sådan burk, sparade massor med jobb! Så den hade jag laddat med rätt antal skopor av båda sorterna.
Sen hade vi kokt vatten i en termos, så en skvätt hett vatten från termosen + kallt vatten från kranen = rätt mängd lagom varmt vatten i flaskan på bara några sekunder. Sen öppnade jag vällingdispensern och hällde i pulvret i flaskan, skakade och serverade.
Så på bara en halv minut hade vi flaskan redo!

2021-01-15
solskensmamman
solskensmamman

Haha läste en gång till och fick svaret 😂 jag skulle nog faktiskt gjort som din sambo 😊

2021-01-15
xMariax
xMariax
Bebis på 9 månader

Varför blandar ni bådeoch? Bara en nyfiken fråga 😁

2021-01-15
xMariax
xMariax
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...