App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

16 månaders vägrar gå ute

Desperat och ledsen mamma behöver verkligen tips och råd. Min dotter är 16 månader och har sen november gått utan problem inomhus, hon liksom springer fram nu. Men ute vägrar hon. Så fort vi sätter ner henne på marken så gallskriker hon tills man lyfter upp henne igen. Och hon kan gå i alla tjocka kläder, för ställer jag mig en liten bit ifrån så går hon fram till mig samtidigt som hon panikgråter. Vill så gärna att vi ska kunna vara ute och leka, åka pulka, gå till lekparken osv, men när hon vägrar gå eller ens sitta på marken så blir det svårt. Allt som duger är famnen och vagnen (oftast duger vagnen, men inte längre stunder). Har ni några tips eller råd?

2021-01-14
rebeckah
rebeckah
Gravid i vecka 17

Min dotter ogillar fortfarande att gå ute ibland. Hon lärde sig gå sent, vid 18 månader, och går jättebra. Ibland vill hon bara inte gå ute, hon beter sig på samma sätt som du beskriver ditt barn. Jag tänker mig att det beror på att hon måste anstränga sig mer i overall och vinterskor. Försök att erbjuda ditt barn handen, det brukar hjälpa hos oss iaf.

2021-01-14
Majmamman
Majmamman
Barn på 1 år och 11 månader

Åh, tack Nisimo! Nu känner jag mig inte lika ensam längre. Känns oftast som att alla barn runt omkring en går utan problem utomhus så fort dom tagit första stegen inne, medans här står det still så fort man kliver utanför dörren. Hoppas att det lossnar för min dotter snart!

2021-01-14
rebeckah
rebeckah
Gravid i vecka 17

Hej! Har egentligen inga tips eller råd. Men min dotter ville heller inte gå ute. Hon kunde gå, men ville inte riktigt göra det med skor ute. När hon började förskolan vid 18 månader ville hon fortfarande inte gå ute. Men tillslut så släppte det och hon började springa runt. Vet inte om det blev så för att hon såg sina kompisar gå runt.

2021-01-14
Nisimo
Nisimo
Barn på 2 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...