App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När ska man byta till sittdel på vagnen?

Har en flicka som fyller fem månader om två dagar. Hon är ganska lång och har det ganska trångt i liggdelen just nu + att hon är väldigt nyfiken och försöker sätta sig upp. Hon vänder sig från mage till på rygg själv och det känns som att hon vill sitta upp men har hört från många att det är farligt. Har en britax smile 3 och sittdelen på den kan man liksom ligga i. Ska jag byta ?

2021-01-13
Lollo1994
Lollo1994
Bebis på 15 månader

Vi bytte rätt tidigt också, kanske vid 5 månader. Anledningen var för att när hon låg i liggdelen så låg och jättegott och somna när vi var ute och gick men när hon vakande blev hon jättearg för hon ville upp med en gång. Och det blev inte riktigt hållbart. Hon ledsen och jag superstressad, nästan sprang hem 🤣

2021-01-14
JosefineTeng
JosefineTeng
Barn på 1 år och 7 månader

Farligt hur då? Vi bytte till sittdel vid 5 månader, sonen hatade liggdelen. Hade den i halvliggande ☺

2021-01-14
Linea9
Linea9
Barn på 1 år och 6 månader

Vi hade en britax smile 2 när dottern var så liten, vi bytte till sittdel dagen då hon blev 4 månader. Bullade upp med lite filtar runt henne så hon satt stadigt, funkade toppen :)

2021-01-13
rebeckah
rebeckah
Bebis på 1 månader

Hej, min dotter är 7månader och hon var likadan. Jag har också vagnen Britax 3 och min dotter började använda den vid 5 månader om inte tidigare. Hon gillade inte liggdelen alls, så fort hon fick va på sittdelen älskar hon att vara i vagnen. Men alla barn är olika men har inte haft några problem alls sen jag bytte till sittdelen :)

2021-01-13
Sanziv
Sanziv
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...