App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tvätta snutte

Hej! En lite udda och lustig fråga men no judgement please 😁 Jag har en snuttekanin som min son har börjat ty sig till de senaste veckorna. Han älskar att ligga och snutta och slicka på den! Jag känner att det börjar bli dags att jag vill tvätta kaninen men jag är rädd att eftersom han precis börjat ty sig till den att om jag tvättar den, så hans doft försvinner, att han inte får samma tröst av den! Jag vet att jag måste göra det förr eller senare men vill ändå göra det så lätt för honom som jag kan. Värt att tilläggas är att vi precis har börjat med att vänja honom att självsomna och då spelar kaninen en stor roll (han använder inte heller napp, så kaninen blir hans enda ”tröst”). Ska jag avvakta och tvätta tills han lärt sig mer att somna på egen hand så jag inte stör honom i hans lärande? Är det mer skonsamt att handtvätta kaninen? Hur gör ni med era snuttar?

2021-01-13
Vinielle
Vinielle
Bebis på 3 månader

Vi har tvättat sonens snutte i tvättmaskinen vid behov, såg till att göra det under en vaken stund under dagen för han alltid sov med den. Har aldrig varit några problem för oss 😊

2021-01-13
Niam92
Niam92
Bebis på 8 månader

Jag skaffade två likadana så att hon kunde använda dem parallellt och sen tvätta dem olika. Om de bara var lite smutsiga så blev det handtvätt men de torkade snabbt på elementet.

Hon var iofs äldre när hon började använda dem men jag tipsar om att ha 2 st

2021-01-13
ma78
ma78
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...