App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

SNÄLLA SVARAAA (HJÄLP)

Jag och sambon försöker skaffa vårt andra barn. Men nu är det så att jag hade beräknad mens den 5/1 men den har inte kommit. Men till frågan, kan man ha gravid symtom innan ett positivt grav test? Gjorde ett test senast idag och det visade tyvärr negativt. Men har kraftiga flytningar som är äggvita/genomskinliga, molande mensvärk ca 1,5v tbx.

2021-01-12
BELLIS96
BELLIS96
Barn på 2 år och 6 månader

Vet inte, för det här graviditeten är mer planerad. Min nuvarande dotter var inte planerad på samma sätt. Så vet inte om jag är ivrig, men tog ett test ca 7dagar efter beräknad mens och det visade negativt 😶

2021-01-13
BELLIS96
BELLIS96
Barn på 2 år och 6 månader

Med andra barnet (som inte var planerat) kände jag att jag var gravid igen men testet visade negativit. Testade när mensen var några dagar sen. Min mens hade börjat bli regelbunden igen efter första graviditeten. Kände igen så som den första graviditeten var i början, trött, svullen över magen, kändes som mensen skulle komma närsom och som att jag var på väg att bli sjuk. Tog nytt test en vecka senare som visade svagt positivt. Testade sedan ett ”testa tidigt” test som var starkt positivt.

2021-01-13
Sahra11
Sahra11
Bebis på 7 månader

Du är troligen gravid, jag hade samma symtom. Har du tagit ett tidigt gravtest?

2021-01-13
Danismammi
Danismammi
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...