App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid efter missfall

Hej! Jag fick ett plus på stickan (efter över 1 års försök) den 7/12, sen den 11/12 började jag blöda och blödde fram tills den 21/12. Tog ett nytt gravtest den 22/12 som var negativt. Men hur vet jag vilken dag missfallet skedde? Jag fick inga direkt klumpar eller smärta, har fått ett missfall tidigare som var väldigt smärtfyllt och fick bli inlagd men denna gången var det annorlunda. Vi började försöka direkt igen men tycker det är så svårt att veta när det är ägglossning eller inte eftersom jag inte vet hur man vet vilken dag missfallet skedde? Så min fråga är om någon annan varit med om liknande och hur man vet vilken dag missfallet skedde samt hur snabbt det gick för er att bli gravida igen efter missfall?🌸

2021-01-11
Nellie96
Nellie96
Försöker

Ja exakt, det gör du rätt i! Nästan enklast så :) lycka till! Hoppas att vi får ett plus snart :)

2021-01-12
Belle92
Belle92
Försöker

Tack! Beklagar dina missfall också!
Har tagit ägglossningtest under ett par dagar men det har inte visat något.. får kanske bara vänta ut tiden och se när det kommer igång :)

2021-01-11
Nellie96
Nellie96
Försöker

Hej! Jag beklagar missfallet. Har själv varit med om två liknande kort efter varandra, ingen av dom hade några särskilda klumpar så jag vet tyvärr inte heller när själva ”missfallet” skedde. Men första gången kom ägglossningen igång ca två veckor efter första blödningsdag (tog äl test). Andra gången så fick jag mens två veckor efter missfallet, så jag kan inte ha haft någon äl den månaden, jätte konstigt.. så det är nog väldigt olika hur det är. Testa ta äl test ? Eller vänta in första mensen och utgå efter den :) lycka till!

2021-01-11
Belle92
Belle92
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...