App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

åkpåse eller täcke i vagn

Hej, bor i skåne och det är inte jättekallt här, runt nollan hela tiden. Jag undrar vad mans ka ha i liggvagnen. åkpåse el täcke? är kluven inför detta. Eller ska man ha en varm teddypåse/body och filt i vagnen?

2021-01-11
feb barn
feb barn
Gravid i vecka 35

Overall och åkpåse. Är det kallt så tycker jag det behövs. Vår tjej har både overall och åkpåse. Tror det hade blivit för kallt med bara overallen och en filt eller liknande.

2021-01-12
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 9 månader

Hej! Jag bor i Skåne och vi klär dottern som är 3,5 månad i Teddy overall och mössa såklart. De senaste dagarna har hon dock haft en riktig overall. Sen har vi åkpåsen i vagnen. Jag tänker att din lilla som kommer vara nyfödd nu i vinter borde ha åkpåse eftersom de små vill ha och behöver ha det ombonat och varmt.
Lycka till med bebisen!

2021-01-11
Tildaa
Tildaa
Bebis på 3 månader

Bor också i Skåne. Vi har nu sista tiden kört på mysig overall med inbyggda vantar och tossor :) typ ”björn-overall” och vanliga kläder under samt täcke. När det varit mer råkalla dagar har vi haft ett lager ull också eller extra filt. Det har räckt bra samt mössa och ev halsduk. Tips är att lägga något extra nedanför fötterna i liggdelen om er barnvagn inte är väl fodrad där, för annars kan fötterna bli lite kalla. Åkpåse funkar nog bättre när sittdelen ska användas känner vi :)
Hoppas detta hjälper dig lite.

2021-01-11
Miahbg
Miahbg
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...