App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall v6

Hej. Jag är inte helt säker på att jag hade missfall så jag söker någon som har liknande symtom. Började blöda på nyårsmorgonen och blödde ca 2 dagar, lite klumpar men annars inte mycket blod, hade vanlig binda och kunde byta var 4 timme utan att den var full. Inga smärtor alls. Nu i efterhand så har jag inte några symptom kvar men hade inte många innan heller, har bara cravings av och till. Har inte bokat tid hos barnmorskan för att kolla upp än.

2021-01-11
Ilona1995
Ilona1995
Försöker

Behöver inte vara missfall. Jag blödde från 7-16 oktober förra året och dagen efter plussade jag. För att vara säker tog jag ett nytt gravtest 5 veckor senare och det var fortfarande ett plus ☺️

2021-01-13
zaraprsn
zaraprsn
Gravid i vecka 19

Hej!
Jag fick missfall i mitten av december, var i v.6 och började blöda den 11/12 och blödde tills den 21/12, ingen smärta eller klumpar utan enbart blod, var någon enstaka dag när det blödde lite mer (inte så mycket att bindan var full men mer än tidigare, kom mest när jag torkade mig på toa) men hade överlag väldigt lite blödning alla dagar. Tog ett nytt gravtest den 22/12 som visade negativt och därav fick jag missfallet bekräftat.
Läkarna här sa till mig att dem inte kunde se något på ultraljud för att det var för tidigt i graviditeten så jag fick inte komma in på någon kontroll.. men prova ta ett gravtest om ett par dagar och se vad det visar. Den enda symtom jag hade på min graviditet var ömma bröst vilket försvann ungefär när jag plussade på stickan, efter det kände jag inte av något speciellt.
Hoppas på det bästa för dig!

2021-01-12
Nellie96
Nellie96
Försöker

Var ungefär så mitt tidiga missfall var men behöver ju inte vara så. Är dock inget man behöver barnmorska för att "kolla upp", prova ta ett graviditetstest. För mig blev strecket svagare väldigt snabbt och efter en vecka var det helt blankt.

2021-01-11
Idisen
Idisen
Bebis på 5 månader

Jag fick missfall i vecka 6 för ca 1 år sedan. Det kändes som en mild mensvärk till en början. Blödde i ca 5-6 dagar, första dagarna klumpar.

Dag 1 pratade jag med en sjuksköterska på 1177 för att rådfråga, som sa att det kunde vara missfall men det kunde lika väl bara varit en blödning som många får under sin graviditet.

Dag 3 ringde jag in till gyn med förhoppningen om att få åka dit, men fick svaret att man ej blir undersökt så tidigt i en graviditet då det inte finns något man kan göra för att förhindra ett missfall så tidigt (vet inte om det är samma överallt eller olika beroende på vart man bor). Där fick jag också samma svar att det kan vara missfall men också en vanlig blödning.

Jag väntade några dagar tills efter att blödningen var över och tog sedan ett nytt gravtest och det visade att jag inte längre var gravid. Läste att om tar man ett gravtest ”för tidigt” kan det fortfarande visa att man är gravid pga alla hormoner i kroppen.

Första veckorna därpå kände jag mig hängig och nerstämd, men försökte också tänka att det var min kropps sätt att säga att något inte stod rätt till.

2021-01-11
Emma_w_
Emma_w_
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...