App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kan det bli ett plus?

Har försökt att bli gravid i 5 månader utan framgång. Denna gång har jag försökt att inte tänka på det så mycket och min mens är aldrig sen. Den kommer generellt alltid på natten till BIM. Jag har BIM idag alltså och inte fått den än, jag har varit trött, haft huvudvärk & känt mig lite yr och frusen sen 2 dagar tillbaka. Idag fick jag en brun/rosa flytning och trodde jag fått mens så jag satte in en tampong. Men nu när jag tog ut den var det ingenting alls på den. Antingen inbillar jag mig bara och mensen kommer... eller kan jag vara gravid vad tror ni?

2021-01-11
Hallonet3
Hallonet3
Försöker

Efter mitt första missfall (april 2020) har vi nu försökt i fem månader. Tror ej det blir något denna månad heller för jag har också börjat få min mens :( Vill ibland ge upp, så himla jobbigt att tänka på detta hela tiden.

2021-01-14
Mp97
Mp97

Uppdatering: flygningar/blödningar betedde sig konstigt men den kom fullt ut till slut.. usch känns tungt nu! Har ni försökt länge?

2021-01-13
Hallonet3
Hallonet3
Försöker

Hej!
Kul att se det här inlägget för jag har samma situation just nu. Har haft konstiga ”värk” strax under naveln nu i tre dagar och idag fick jag ljusrosa flytningar. Har beräknad mens om 3 dagar. Håller tummarna för oss !

2021-01-12
Mp97
Mp97

Hej! Nyfiken på hur det har gått för dig, har du testat? Är lite i samma sits. Ska ha bim nu, världens värk. Men än så länge har det bara blivit lite bruna blodfläckar vid toabesök..

2021-01-12
Belle92
Belle92
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...