App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är det gravid symptom?

Hjälp mig lugna mina tankar snälla! Hade ÄL typ 30 - 31/12 hade sex på äl dagen samt dagen efter. Nu senaste veckan har jag fått spänningar i bröst, kissnödig mer än vanligt & lite molnande känsla nere i magen. Kan de vara tidiga gravid symptom eller är jag helt ute och cyklar?

2021-01-11
emelie88
emelie88
Försöker

Ja precis, då är det nya tag! Du får hålla mig uppdaterad hur det går. Jag får ännu inga utslag på mina ÄL tester :( så tröttsamt. Snart testat i 2 veckor varje dag.. Jaja, bara att fortsätta testa. Ska väl köpa nya tester efter min mens kommit igen.
Så lite så ❤️ tacksam för att få pepp från dig också!

1 tim, 33 min sedan
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Du har så rätt i det du säger. Får se hur detta blödande agerar om de är som en vanlig mens eller inte.
Annars blir det nya tag nästa ÄL med bättre äl test & mer liggande.
Men tack så super Mkt för peppen knoddis!❤️

10 tim, 31 min sedan
emelie88
emelie88
Försöker

Du längtar efter något annat och försöker bli gravid. Då tror jag tyvärr att den känslan ligger nära tillhands. Men egentligen ska du inte behöva känna så. För allt hänger inte på dig, det är så många saker som ska klaffa. Förr. Trodde iaf jag att det var en självklarhet att bli gravid. Idag tar jag det absolut inte förgivet och vet att det inte är att bara bestämma sig och skaffa barn.. Men låt alla känslor få visa sig så du inte stänger det inne. Om det nu är mensen så försök ta nya tag. Jag skulle avvakta några dagar och sedan ta ett nytt test med tanke på att du fått plus redan. Du skulle ju kunna kontakta en barnmorska och rådfråga.

Tack för tipset! Det ska jag kolla upp 😊

10 tim, 42 min sedan
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Blödandet har tilltagit & nu på morgonen kom det små klumpar :| varför känner man sig så ”värdelös” som kvinna när sånt här sker? Får tre plus. Synliga sådana men swn börjar tokblöda.

Jag vet dom är lite dyrare i pris men så Mkt enklare att läs av. Antingen får man en blank ruta eller en glad gubbe, jag beställde från MEDS sist. 173:- för 10 stycken istället för apoteket som ligger på cirka 240:-..😊

11 tim, 45 min sedan
emelie88
emelie88
Försöker

Det behöver inte vara mensen, det kan vara vanligt att få små mindre blödningar under en graviditet. Avvakta och se om blödningen tilltar.
Som sagt jag blödde länge, därför hade jag ingen aning om att jag var gravid! Så avvakta och se eller köp ett sånt test där det står veckor.

Okej, jaa jag kanske ska testa dom. Dom är ju så mycket dyrare dock men kanske värt än att stå å fundera på dom där jäkla strecken haha.

21 tim, 58 min sedan
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Knoddis:

Fått en blödning nu så är super orolig?
Mina tester visar ju svaga plus?
Vet inte vad ja ska tro.

Tar de sig inte nu får ja börja med äl tester runt ÄL. Kör Isf med clearBlue så man får en smiley än dom där strecken på en tunn sticka. Dom är så svåra att läsa av.

2021-01-17
emelie88
emelie88
Försöker

Så spännande!! Hoppas hoppas du får ett starkare snart. Ofta brukar det räcka med att avvakta några dagar bara. När var det din bim var? Tänker annars kan du säkert snart ta ett veckoindikator test. Så behöver du inte tyda streck.

Ne alltså jag blir inte klok jag har googlat och läst å som du säger det finns dom som tar flera om dagen! Jag hade något starkare idag men fortfarande inte lika starkt som kontrollstrecket. Har tre tester kvar Så fortsätter såsom jag gjort hittills sen kanske jag köper fler av samma (rfsu) eller om jag ska testa clearblues ist!

2021-01-17
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Knoddis; tog yttligare wtt imorse eftersom mensen är sen med 3 dagar men lika svagt ännu så väntar wn vecka till! Is i magen är svårt.
Äl tester & jag är inte bra vänner ärligt talat 😂 men har läst att tiden äe viktigt. Vissa testar ju 2 dgr om dagen för att få stegringen..

2021-01-17
emelie88
emelie88
Försöker

Men åh!! Håller tummarna att det är ett positivt test. Stort grattis 😁
Igår trodde jag att jag skulle få min ägglossning för det kändes annorlunda i kroppen. Haft lite molvärk men fortfarande negativt ÄL-test. Vet inte om jag nästa cykel ska ta annan tid på dygnet. Har du någon erfarenhet av att tid påverkar mkt. Jag har försökt ta mellan 10:30-14 ca.

2021-01-16
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Knoddis: jag har tagit ett test men det visade de svagaste strecket genom tiderna, tog ett till dagen efter, samma sak igen men min kompis säger att det är super tydligt. För mig är det tyvärr inte det så kommer ta ett till imorgon för att va på den säkra sidan. Känner ju i hela kroppen att något är knäppt 🙄

2021-01-16
emelie88
emelie88
Försöker

Jag håller tummarna för oss!
Ska du ta ett test i helgen eller hur tänker du?

2021-01-15
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Haha fullt förståligt 😂 hoppas på det bästa för oss båda

2021-01-15
emelie88
emelie88
Försöker

Okej! Haha ne det är inga fel på sex varannan dag, men ibland kan det vara svårt med en liten som styr lite när tillfälle ges. Men vi försöker att ta det som det kommer :)

2021-01-15
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Tack för tipset 😊.
Nej alltså det är bra pp så vis för jag har koll på min temp men sen kan den där appen kvitta känner jag, så kommer inte gå efter den när de gäller ÄL i framtiden utan jag kommer ha koll på cykeln på egen hand & testa med äl stickor när de verkar vara dags!
Så svårt dock med stickorna tycker jag dock. Så sex varannan dag skadar inte så blir det som det blir 😊

2021-01-15
emelie88
emelie88
Försöker

Om du har svårt att se plus men din vän kan se, så skulle jag vilja tipsa om att du tar ett kort på testet och lägger sedan ett filter. Då kan det vara lättare att se. Är du gravid så kommer plusset blir starkare för var dag som går, men ibland kan det ta tid som sagt. Håller tummarna för dig!

Okej, jag har aldrig provat NP, mest för att jag tror det skulle vara jobbigt att ta tempen så ofta och att det tar en tid innan det går att förutse sin cykel. Men jag kan ha förutfattade meningar. Vad tycker du om NP?

Jag använder rfsu ägglossningstest, köpte ett paket med 14 st som jag tänkte då prova denna månad för att se om jag hittar min ÄL. Jag och sambon kör på trots att vi inte fått utslag på något test än så får vi se.

2021-01-15
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

Knoddis: jag fotade mitt test igår & lät min kompis läsa av det, känns som både kropp & sinne spelar mig ett spel. som jag sa till er att nej detta är neg. Men hon däremot säger att de är ett tydligt + . Något jag inte kan se så ska ta ett nytt test redan idag tänkte jag.
Ska trots allt ha mens imorgon. Min temp är fortfarande på stadiga 36.59!

Men de är så sjukt hur alla kroppar fungerar olika, man häpnar varje gång på både gott & ont..

Till äl & dess tester, jag använder NC som preventivmedel men den vet fan knappt ut ellee inte så jag regga min mens & cykeln på rfsu nu för att se när ja faktiskt hade ÄL vilket va då jah trodde.. sista dgr i december medans NC påstår att den var 6/1? Jag har testat med stickor månaderna innan men aldeig fått utslag? Vilka stickor använder du?

2021-01-15
emelie88
emelie88
Försöker

Jaa men prova med ett early test till helgen 😊
Jaa, det var galet kan jag säga! Jag kan dessutom tillägga att jag trodde jag hade mens för jag blödde två cykler efter jag blivit gravid. Min kropp kanske är väldigt konstig men så var det. Hade bokat kub test men kom dit å dom sa bara nee men du det här går inte. Du är för långt gången. Flyttades fram tre veckor 😅 jag sa men nee det kan inte stämma, jag har haft mens och fått negativt test innan. Bm sa jaa men det är olika för alla.

Jag följs gärna åt! Kul att höra hur det går för andra och stötta varann. Jag håller som sagt på och försöker hitta min ÄL, gått sådär haha. Avverkat 7 tester. Tar varje dag för att se när/om det ger utslag.

2021-01-14
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

nanni2:
Ja jag har också läst att tempen ökar.
Min brukar ligga på 36.15 men sedan äl har den legat på ganska stadiga 36.59 & är konstant frusen, frossa varje dag typ.
Mäter dagligen med tanke på NC appen men vill inte förlita mig på den för Mkt heller eftersom den ger mig lite dubbla budskap.

Knoddis:
Jag testade med Clear blues vanliga test.
Använde den vid min senaste graviditet. Kanske ska testa med ett early efter helgen om inte mensen kommit på besök då villsäga.
Men oj va sjukt? 🤯just därför jag är nojig då de känns som jag har alla symptom som tyder på en graviditet men får negativt. hoppas på ett plus i slutet av helgen. Men va härligt med nummer två för dig också. Vi får följas åt!

Josefinjojo; då lever mitt hopp kvar ett tag till!😊❤️

2021-01-14
emelie88
emelie88
Försöker

Jag har läst att en ökad kroppstemperatur kan vara ett säkert tecken på graviditet, iallafall om du gått över tiden och det stämde in på mig. Vid ägglossning stiger kroppstemperaturen med ca en halv grad eller mer och jag började känna mig konstant frusen ca 1-2 v innan mensen var planerad att komma. Vid mens så sjunker den tillbaka men är man gravid så ligger den kvar på den ökade temperaturen hela graviditeten som jag förstått. Och jag har tempat mig varje dag sen ägglossning typ och den ligger hela tiden på mellan 37.3-37.8. Jag har kanske blivit lite manisk med febertermometern men det ger mig en trygghet att allt är som det ska när jag har så få symtom. Håller tummarna att du får ditt plus på stickan snart!!

2021-01-14
nanni2
nanni2
Gravid i vecka 12

Emelie88 du ska inte ge upp hoppet. Vad var det för test du använde sig av? Det är inte för alla det syns förrän tidigast bim eller till och med efter. Jag är ett levande exempel! Jag tog test som visade negativt förra året, hade massa symtom och trodde istället det var något annat fel på mig. Tillslut visade det sig att jag var gravid och när jag väl kom på ultraljudet visade det sig att jag var längre gången. Jag räknade ut att jag var gravid när jag tog testet, men testet visade negativt.
Håller tummarna att du får ditt plus snart!

Jag själv försöker med nr 2 just nu :) försöker se hur min cykel ser ut nu efter förlossning genom att ta ÄL tester. Inget utslag än vad jag sett.

2021-01-14
Knoddis
Knoddis
Bebis på 3 månader

För mig tog det 3 (för tidiga) negativa test innan jag fick ett positivt. Hoppas du plussar❤️ Ha lite is i magen med testerna, du kanske är en låghormonare

2021-01-14
Josefinjojo
Josefinjojo
Gravid i vecka 7

Startade dagen med ett test då mina symptom fortfarande håller i sig.. testet visade neg.
Min NC app har nu helt plötsligt ändrat så jag inte har BIM idag utan lördag? borde jag ha is i magen & ha hoppet uppe än?

2021-01-14
emelie88
emelie88
Försöker

Hallonet jag håller tummarna för att mensen håller sig borta & att de bara är flytningar som kommer på sin höjd!
Jag har samma tecken än med att de drar lite i nedre delen av magen - kissar tok mkt & börjar få mer synliga blodådror över brösten.
Vågar ändå inte testa riktigt än med risk för att allt bara är fejk & att mensen snart kommer..

2021-01-12
emelie88
emelie88
Försöker

Uppdatering haha: har fått brun/blod blandade små flytningar och trodde mensen kom så jag stoppade in en tampong. Sen har det inte kommit nån mens på hela dagen, bara bruna flytningar.. läste till mig att det kan vara nidblödning eller utomkvedshavandeskap... som jag haft en gång tidigare, så hoppas verkligen inte att det är det. Och för mig som har extremt regelbunden mens så är det så konstigt att det bara är flytningar.. men det kan ju också vara att mensen är konstig. Jaja vi får vänta och se hur det blir de närmsta dagarna!

2021-01-11
Hallonet3
Hallonet3
Försöker

Min mens är oregelbunden så har inte jättestor koll, men den bör komma senast fredag/lördag. Hoppas den inte dyker upp för någon av oss, håller tummarna!
Uppdatera gärna hur det går för dig :)

2021-01-11
rebeckah
rebeckah

Åh va spännande. hoppas mensen håller sig borta även för dig! 😊

2021-01-11
emelie88
emelie88
Försöker

Jag har också samma symptom och hade ÄL 28e. Har BIM idag men den har inte kommit. Brukar alltid få natten till BIM och min mens är aldrig sen.. vi håller tummarna

2021-01-11
Hallonet3
Hallonet3
Försöker

vi har alltså liknande sits. när har du beräknad mens?
Jag känner mig lite varmare än vanligt. Mäter min temp varje morgon då jag kört med NC. den har legat högt nu sen ÄL.
Min mens ska komma på torsdag, vilket jag hoppas uteblir såklart. Vill skaffa syskon till våran grabb så hoppas det tar sig denna måna!

2021-01-11
emelie88
emelie88
Försöker

Undrar verkligen samma! Tror jag också hade ägglossning runt samma tidpunkt och hade också sex dom dagarna. Även jag har haft molande värk i en vecka, varit svullen om magen, lite extra trött och börjat bli lite mer kissnödig.
Försöker bli gravida med nummer 2 så hoppas på plus snart!

2021-01-11
rebeckah
rebeckah
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...