App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blanda ersättning och välling?

Hej. Tänkte höra med er om någon gör på samma vis, eller om ni har någon åsikt om det. Vår tjej ratar välling. Vi har testat att successivt gå över till det men det går inte. Hon äter gröt nu istället. Men ikväll testade vi att ge kvällsmål tidigare och nu när hon la sig så fick hon ersättning blandat med välling typ 50/50 (då tar hon det). Är det onödigt att ge så? Funkar det lika bra med ersättning enbart? Tänker på så hon blir mätt och nöjd.

2021-01-02
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 13 månader

Vi testade att gå över till välling så för ett tag sen men när det inte blev den tydliga ersättning smaken så vägrade hon 😅 men vi kanske iofs kan köra 50/50 ett tag till för att testa ☺

2021-01-02
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 13 månader

När vi gick över till välling från ersättning med våran son, så var det exakt så vi gjorde! 50/50
Med tiden blev det mer och mer välling och till nu bara välling. Det gick bra för oss att göra så :)

2021-01-02
Burkmajs
Burkmajs
Bebis på 2 månader

Då ska jag bara testa köra enbart ersättning. Vi har märkt dom senaste två kvällarna att hon är i behov av att få något mer efter gröten, så glupsk 😅 eller så är det bara en period där hon äter mer.

2021-01-02
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 13 månader

Så har jag gjort med båda mina:)
De vägrade äta välling med när jag provade, så blandade ut med ersättning först och efter ett tag när de vant sig vid smaken så kunde vi köra på enbart välling! Vet många som har gjort så , klart det är ovant innan barnen vant sig vid smaken!

2021-01-02
Liiiiiinda
Liiiiiinda

Gillar hon inte välling så fortsätt ge ersättning. Ge gröt på kvällen och sen en flaska ersättning vid läggning, bara gröt eller bara ersättning. Finns liksom inget rätt eller fel enligt mig, gör det som funkar 😃 min son vägrar välling så vi kör enbart ersättning. Jag skulle aldrig vilja bli tvingad att äta något jag inte tycker om, så skulle inte göra så mot mitt barn om det inte var absolut nödvändigt 😅

2021-01-02
Niam92
Niam92
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...