App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skrik

Hur ofta skriker en bebis normalt? Våran 6 veckors skriker och jämrar sig till och från hela dagarna/nätterna. Misstänker kolik och allergi mot komjölkprotein, men som sagt så vet vi ju inte vad som är vanligt. Sköterskan på BVC säger att bebisar skriker ofta. Känner mig lost!

2020-12-30
Fannyfr
Fannyfr
Bebis på 5 månader

Alla barn skriker, frågan är bara hur högt de gör det. Jag trodde först att min dotter skrek mest av alla barn i mammagruppen, men sen märkte jag att en pojke skrek så att han nästan blev blå, men i o m att han skrek så tyst, så ingen reagerade på hans skrik. Så, det är egentligen volymen på barnets skrik som avgör hur vi upplever det och inte skriket i sig:-)
Absolut, kan man skrika av att ha ont eller vara trött (min dotters fall - tog ett tag att fatta det), men det är ju bara så de kan visa sina känslor.

2021-03-10
br_allison
br_allison
Bebis på 1 månader

Hej! Bebisar kan/brukar skrika väldigt ofta utan att det är ngt onormalt med det. Det kan vara lite problem med magen bara. Behöver inte vara kolik eller så. Men visst kan det vara ett tecken på det också. Min dotter är snart 4 månader nu och i början de första två månader skrek hon väldigt mkt på natten och eftermiddagen och det var magen som var lite tokig då. Mkt gasig osv. Men sen släppte det. Ger henne semper magdroppar sen en bra tid tillbaka. De funkar jätte bra. Gav henne också magmassage för att lugna magen och henne tidigare när hon hade ont och det hjälpte också. Fick dessa tips från bvc. Funkat bra🙂

2021-03-05
Mathilda My
Mathilda My
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...