App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blöja eller inte blöja

Hej vinhar en tös som snart blir 5 år som är lite sen i utvecklingen. Hon har nattblöja fortfarande och ibland blöja när vi ska åka bort. Då hon har svårt att veta när det är dags att gå på Toaletten. Nu på morgonen när vi ducha och allt så ville hon ha blöja på sig. Vi tänkte låta henna ha det men könnes endå fel. Vi vet ju att kusinerna inte komme se den då hon har klänning. Men kännes endå konstigt men vet ju att hon är så extra upptagen med allt som händer på julafton och hon väljer ju endå själv. Så vad hade ni gjort? God jul alla där ute.

2020-12-24
Anna198224
Anna198224

Hejsan. Vår dotter på 9 år hade problem med nattvätning. Hon tyckte det vsr jobbigt ju äldre hon blev. Vi pratade med skolsköterskan när hon började åk 1 som remitterade oss till VC. Sedan fick vi remiss till sjukhuset via VC. Vi fick jättebra hjälp. Fick sängkläder utskrivet och vi valde att testa Minrin tabletter. För vår dotter fungerade det jättebra. Hon kände sig trygg och började våga sova borta och även ha kompisar som sov över. Det finns hjälpmedel så våga söka hjälp. Min dotter är idag fri från sängvätning tack vare Minrin. :) Hoppas det går bra för er också. Mvh/ Mamma och lycklig dotter

2021-01-08
Gruff82
Gruff82

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-12-27
Julia_12
Julia_12

God Jul.
Jag hade låtit henne ha blöja på sig om hon vill det. Det är julafton mycket händer om det får henne att känna sig trygg så låt hon ha böja på sig. Men va noga ändå under dagen att se till så hon går på toaletten med jämna mellanrum när det händer något speciellt som denna dag så har vi mycket tätare toapauser för vår son än en vanlig dag.

2020-12-24
Anna larsson
Anna larsson

God Jul! Vi har samma situation här. Men vår dotter är lite äldre och är 10 år hon använder blöja / inkontinensskyd ofta även dagtid. Tycker hon det är okej och inte är besvärad av blöjan så kan ni ju ha klänning över som du skrev. Så syns den inte använder ni tejp eller byxblöjor? Vi kör tejp och de syns tyvärr lite mer om de går upp över byxor. Men bättre än olycklig tjej. Kan ju förstöra hela hennes jul om olyckan skulle hända.

2020-12-24
Julia_12
Julia_12
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...