App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Julstrumpa till bebis?

Jag och sambon har lite olika åsikter så är bara nyfiken på hur andra tänker. Jag tycker vi ska ha en julstrumpa till vår son som på julafton kommer vara 7,5 månad medan min sambo tycker det är onödigt då han är så liten. Hur har ni andra gjort? :)

2020-12-15
Fergie89
Fergie89
Bebis på 9 månader

Haha, men vem frågar vad man fick på sin första julafton? Sen får dom ju julklappar av alla andra i sin närhet och julklapparna är ju från tomten så dom har ju ingen koll alls på vad dom får från föräldrar eller vad dom får från mormor och morfar. Vi har köpt begagnade leksaker till vår tjej, några få. Så när hon får dom så skänker vi bort några gamla som hon inte är så intresserad av. Men det är ju ett fint minne för föräldrarna.

2020-12-22
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 10 månader

Har inte köpt något till vår lilla, känns onödigt då han inte minns något ändå och har allt han behöver. Försöker att minska konsumtion och tänka på miljön.

Med det sagt så fungerar alla människor olika och alla familjer gör ju det som passar dem. 😊

2020-12-21
Linnil01
Linnil01
Bebis på 5 månader

Tänk om ens unge frågar när hen blir äldre, så får man erkänna att nej, du fick ingen julklapp för du märkte ju inget ändå... deppigt!

2020-12-16
Levira
Levira
Bebis på 5 månader

Jag tycker inte att det låter onödigt, som andra skrivit så blir det i alla fall ett minne för er.
Vår son kommer vara 7 veckor till jul och vi har själv köpt en vetekudde till honom som han kommer ha nytta av. Jag kommer slå in den också, mest bara som en symbolisk grej, dels för att jag tycker att det är kul och dels för att han har en äldre halvbror och kusiner som vi ska fira jul med, så att det även blir lite symboliskt för dem att han också får julklapp. Sen kommer han även få julklappar av våra familjer och av dem har vi också önskat oss sådant som han behöver, ex kläder och en fårfäll till vagnen.
Vi hade tänkt ha dop i feb-mars men eftersom vi inte kommer kunna ha det pga restriktionerna som råder just nu passar vi på att önska oss sådant till honom som han annars kanske skulle fått i doppresent.

2020-12-16
Carroline90
Carroline90
Bebis på 3 månader

Min yngsta fyller 3 imorgon och hennes första jul fick hon ingen morgonklapp som de andra barnen utan då hade jag fullt upp bara eftersom jag var nyss hemkommen från BB. Men hon fick klappar senare på dagen som var mest praktiska saker inför framtiden.

Men det är ju minnen inför framtiden, roliga kort m.m.

2020-12-15
ma78
ma78
Barn på 3 år och 2 månader

För bebisens skull är det onödigt men för er är det ju minnen.

2020-12-15
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 10 månader

Även om barnet inte minns så tycker jag det är själva grejen att man gör det. Jag tycker själv att det känns bättre o göra såna saker för enligt MIG är julen barnens tid o då går JAG all in vare sig dom är 1 månad eller äldre😅 sen gör alla olika. Men ja tycker ni ska köra på strumpa

2020-12-15
Ananas94
Ananas94
Bebis på 1 månader

Fergie89: Min sambo har köpt en julstrumpa till vår dotter, och hon är inte ens född än 😅 hon är beräknad 17/12 så förhoppningsvis tittar hon ut innan jul, men för honom kändes det jätteviktigt att hon skulle ha en, så den hänger inne i hennes rum på spjälsängen nu 🎄

2020-12-15
MajElinEMELIE
MajElinEMELIE
Bebis på 2 månader

Jag hade köpt en julstrumpa! Min son är nästan 3 månader på julafton men vi har ändå köpt lite julklappar åt honom. Dock såna grejer som han ändå hade behövt ha framöver.
Även fast de är små och inte fattar jul så vill jag ändå att han ska vara delaktig. Det är ju ändå hans första jul som ni firar ihop, som en liten familj!
Julstrumpan är ju ändå nått ni kan använda jular framöver!

2020-12-15
Vinielle
Vinielle
Bebis på 4 månader

Onödigt och onödigt. En 7,5 månads bebis minns inte detta i framtiden. Men ett minne du och Sambon kommer ha första jul dagarna med bebis är värt. Sedan foton också. Tycker de klart värt det för er.

2020-12-15
Leab
Leab
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...