App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Regelbunden mens efter förlossning ?

Blev eran mens regelbunden direkt när ni fick tillbaka den efter förlossning ? Jag fick tillbaka min när min son var 6mån, appen har min cykel längd sedan innan så nu beräknar den att min mens skulle kommit för 15 dagar sedan. Förstår att den kanske inte blir regelbunden direkt då jag ammar fortfarande och högt prolaktin kan leda till oregelbunden mens (då jag hade högt prolaktion redan innan graviditet, dock alltid regelbunden mens). Mått galet illa oxå så trodde först jag var gravid men efter negativt test så verkar de bara vara en väldigt sen mens.

2020-12-14
FamS9
FamS9
Bebis på 9 månader

Jag fick tillbaka mensen ca 2 mån efter förlossningen trots att jag helammande. Menscykeln var dock oregelbunden och de blev mycket längre mellan än vad jag har i vanliga fall. Dock slutade jag amma efter ca 3 månader och efter det så blev mensen regelbunden igen. Så det kan ju absolut vara amningen som förskjutit ägglossningen i ditt fall. :)

2020-12-17
Frogge33
Frogge33
Gravid i vecka 36

Puffar lite här,
mensen är nu 2v sen om den nu är regelbunden. Har jätte kraftiga smärtor i äggstockar precis som jag brukar ha vid mens eller hade i början av graviditet och illamående från helvete , kräkts varannan dag sedan några dagar tillbaka. Tagit gravtest var 3dje dag som visar negativt, pratat med bm idag och ska dit nästa måndag och ta ett nytt test. Bm tyckte jag skulle söka till gynakuten om jag mådde sämre men inte jätte taggad att sitta där i flera timmar när man mår som man gör.

Tycker de låter helt otroligt att jag skulle vara gravid när 3 test visat negativt, då det omöjligt kan vara så att jag testar mig för tidigt.
Vet att man kan bli skendräktig för kroppen lurar dig när man vill vara gravid, men jag vill eg inte vara gravid redan hahah

2020-12-16
FamS9
FamS9
Bebis på 9 månader

Jag fick tillbaka min mens efter 40 dagar exakt och jag helammade, jag hade regelbunden mens som alltid. När jag slutade amma efter 19 månader så va min mens väldigt oregelbundet i 1 år. 10-15+ dagar sen. Idag är den igen regelbundet.

2020-12-15
Leab
Leab
Barn på 2 år och 10 månader

Fick tillbaka min mens redan 5-6 veckor efter förlossningen (helammade). Tog ett par månader att ”komma i fas” men nu 7,5 månad senare är den regelbunden :-)

2020-12-15
Malmen1
Malmen1
Bebis på 9 månader

Nää det tog tid! Fick min första mens ett halv år senare och sedan efter första mensen blev det uppehåll i några månader sedan började det komma regelbundet.

2020-12-15
Fiffan
Fiffan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...