App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF augusti 2021

Har precis plussat 🥰 två klara streck på sticka och gravid +3 på cb. Hade varit väldigt mysigt att följas åt med er som också som det ser ut nu har bf i augusti.

2020-12-13
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Hej! Är gravid i v 12. Plussade tidigt men allt har varit en berg och dalbana hittills. Känner som några av er beskriver och kan inte vara glad. Ska på Kub denna vecka får se då om det faktiskt är en graviditet kvar eller inte. Men sannolikt inte.

Har inte berättat för så många bara två nära vänner vet. Vill inte berätta för fler förens jag vet hur det är med liten i magen. Det har varit en lång väntan på kub så jag är så glad att jag bara har en dag kvar.

Hoppas det går bra för er andra!

9 tim, 23 min sedan
Momsan
Momsan
Gravid i vecka 12

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-01-16
Sofifirb
Sofifirb
Gravid i vecka 7

Jag är också beräknad i augusti, dock i slutet. Har redan berättat för våra familjer då vi kände de ändå hade fått reda på om det blir missfall, så de fick varsin låda med bebiskläder i 😍. Första barnet så är väldigt spännande

2021-01-16
Emsiiiiis
Emsiiiiis
Gravid i vecka 9

Frida93 - Jag känner precis som du. Jag ska berätta för mamma imorgon, men jag har tvekat massor på om jag ska göra det eller inte för att jag i princip förväntar mig att något ska gå fel med graviditeten? Det känns konstigt att säga att jag är gravid eller prata om det, för det känns som om jag ljuger? Jag hoppas att det ändrar sig vid v 12 eller när jag varit på kub och sett att det faktiskt är något där, för just nu känner jag att jag inte riktigt kan vara glad :/

2021-01-15
Theoffice
Theoffice

Nu har jag bestämt mig för att göra kub och även bokat in det, känns bra! 😊

Fysiskt mår jag rätt bra nu, lite illamående på mornar och kvällar men behöver inte äta konstant och det är magen tacksam för. Behöver bara kissa en gång per natt och det är också så skönt. Psykiskt är det så svajigt, men idag är en bra dag.

Jag har varit så rädd för missfall att jag tvingat mig själv att inte vara glad över graviditeten, har mer försökt att inte låtsats om den. Förstår logiskt att jag är gravid, men i min värld betyder inte gravid att jag har ett foster i magen, det känns mer som ett tillstånd bara.

Har haft ångest inför att berätta för folk för att jag är så rädd att jag skulle ”ljuga”, eller att dom ska bli besvikna om det blir missfall. Helt orimliga tankar egentligen. Har även drömt att vi berättat och att folk vägrat tro på oss, det skulle aldrig hända i verkligheten.
Är det någon fler som känner såhär?

2021-01-15
Frida93
Frida93

Malin Maria - grattis själv ☺️ Hur har du mått och hur mår du? Har du fått erbjudande för TUL i ditt landsting?

2021-01-15
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Grattis!! 😊 har bf 4 augusti, går in i vecka 12 imorgon ❤

2021-01-14
Malin Maria
Malin Maria
Gravid i vecka 12

Frida93 - ja. Förr kunde de erbjuda kub test här i mån av tid men de gör inte det längre nu när de börjat med TUL. Hade de inte erbjudit det så hade jag ju valt att göra kubtest ☺️

Okej, har du bestämt er ännu hur ni ska göra?

2021-01-13
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Åh, det lät ju jättebra med tul! Misstänker att de flesta gärna vill höra/se fostret tidigare än v 18-20 som jag förstått är standard för första ultraljudet/höra hjärtljud annars 😊

Är i v 10 nu, så UL blir första veckan i februari om jag väljer att göra kub. Men blodprovet ska jag isåfall ta imorgon hos barnmorskan och då ska vi även boka ultraljudet

2021-01-13
Frida93
Frida93

Frida93 - i vår region har de börjat med TUL 12+4 - 13+6 istället och erbjuder bara kub till de över 35. Vi har en bit att åka där man kan göra det och kostar runt samma summa som du nämner så vi tänker nog att vi inte ska göra det.
Sånt där är svårt men vilken vecka är i du i om ni väljer kub?

2021-01-12
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Funderar så mycket över kub, behöver bestämma mig innan torsdag om jag vill göra det. Det kostar 2500 och enda anledningen att jag vill göra det är att jag vill veta om fostrets hjärta slår. Alternativet är att lyssna på hjärtat i v 14-16.

Har ni gjort kub eller planerar att göra det?

2021-01-11
Frida93
Frida93

Förstabarnet - grattis ❤️

Åh nej, hoppas det bara är tillfälligt och att det snart släpper igen.
Har tagit åkesjuketablett kvällen innan ibland då jag fick tips om det av barnmorskan för morgonillamåendet. Har ju dock sovit längre nu när jag varit julledig så tror det gått för lång tid och inte riktigt haft kvar effekten när jag väl vaknat så jag slutade ta den, tänker att jag ska prova nu igen när jag börjar jobba och faktiskt går upp tidigt.

Utöver illamåendet så har min hy blivit katastrof, hoppas innerligt att jag får kompensation med det där gravidglowet senare 😂 ömma och kliande bröstvårtor som nu har slutat ömma, men det går fortfarande inte ta på dom pga obehag.
Och förut hade jag diarré och började tänka lite och kom att jag har haft det flera gånger sen jag plussade och det brukar jag inte ha i vanliga fall.
Är nu i vecka 9 (8+3).

Hoppas du snart får se bebis 😍

2021-01-10
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Hej!
Jag kommer in lite sent i diskussionen, men jag är i v11 (10 + 5).

Grattis till alla er gravida kvinnor :)

De första 2 veckorna efter plusset så gick jag omkring i ett lyckorus, blandat med en känsla av att behöva läsa på om precis allt och en stor oro för missfall. Jag minns dessutom att jag önskade mig lite illamående eftersom det då skulle kännas mer på riktigt, dum som jag var 😆 Haha! V.7 kom illamående från morgon till kväll och med ett hål i magen. Jag åt och åt och åt. Åt jag inte konstant så kändes det som om jag skulle dö av hunger och illamående.

I början av vecka 11 kände jag att - nu vänder det äntligen!! Jag hade några dagar utan illamående och kände mig så mycket piggare. Började promenera, behövde inte sova mitt på dagen osv. Men nu vänder det igen, mer illamående och så svårt att äta!

Men peppar peppar - jag har ännu inte spytt. Men att borsta tänderna har gjort att jag varit väldigt nära flera gånger (det trodde jag aldrig om tandborstning).

I v. 9 gick jag nästan gråtandes in på apoteket och frågade om de hade något mot illamående eftersom jag inte stod ut med att må illa från morgon till kväll, fick åksjuketabletter som tog bort udden av det mesta 😊 Jag har valt att bara ta en halv tablett även om dosen för en vuxen är 1 hel.

Sådär, det var min historia det! Jag tycker att graviditeten varit jobbig hittills men hoppas att det ska bli mycket bättre snart. På måndag ska jag till mvc för att ta prover och en vecka senare ska jag dit igen för att gå igenom provsvaren och kanske få se wn liten i magen 😊

2021-01-09
Förstabarnet
Förstabarnet
Gravid i vecka 12

Anonymskrivare - Usch stackare, jag lider med dig! Känner verkligen igen mig i det där med att känna att man inte är sugen på något man redan planerat att äta, även om man vanligtvis tycker om det. Kroppen är så skum..
Jobbet gick okej, vi jobbar tack och lov fortfarande hemifrån. Jag är dock helt slut och sover flera timmar varje förmiddag, så det känns som att jag skolkar rätt mycket!

Jojo90 - Haha samma här, jag springer seriöst till toaletten i panik så fort jag vaknar!

2021-01-09
Theoffice
Theoffice

Spsep - du är inte ensam, så känner jag med. Tror min smärta där revbenen delar på sig beror på min historia med magkatarr. Du kanske får ont där för att magsäcken helt enkelt är hungrig? Får du i dig tillräckligt med mat?

Frida93 - grymt att åka skidor iaf 👏🏼 Jag har inte börjat jobba än men bäver för det, känns som jag måste berätta för mina närmaste kollegor... just för att de lär förstå själva annars. Men jag får se hur det känns på måndag, jag hoppas ju såklart det känns lite bättre för mig med aptiten ☺️ Vill helst inte berätta förrän efter UL.
Jag har inte börjat göra knipövningar ännu, eller jag gjorde det häromdagen när jag kom på det. Där har jag fått tips om att knipa medans jag kissar, slutar jag kissa så gör jag rätt. Om det stämmer vet jag inte men kanske är något man kan fråga barnmorskan? det ska nog jag göra nästa gång.
Jag får gå på toa lite oftare men gör det ofta ändå pga tedrickande 😂

Jojo90 - vad skönt! Vad äter du mellan dina måltider? Kan du äta vanliga portioner? Jag har noll matlust just nu...

Anonymis - åh nej vilken otur med dropp och grejer, vilken tablett var det? Lergigan? Hur stor är chansen? Jag skulle gissa på att läkaren ser hur du mår och hur stor chansen för det är kanske? Har du slutat ta det?

2021-01-07
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Inledde v.8 med graviditetens första spya nu på morgonen🥴
Jag har verkligen mått mer illa denna graviditeten än när jag väntade min son, kan det tyda på att man väntar en tjej eller är det bara en myt?
För oss spelar det verkligen ingen roll, vi önskar oss bara en frisk och välskapt bebis❤️

2021-01-07
Marika A
Marika A
Barn på 2 år och 1 månader

Julen och nyår var tufft, har fått massa dropp för att ens kunna orka något. Fick sedan utskriven en tablett som var som ett himmelrike för illamåendet. Men efter jag hade läst lite om den så stod de att man helst inte skulle äta den de 3 första månaderna 😳
Då man ökade risken för att barnet föddes med gomspalt..

2021-01-06
Anonymis
Anonymis
Gravid i vecka 11

Mitt illamående har avtagit lite men tror det beror på att jag lärt mig äta lite oftare och inte gå och lägga mig hungrig, då känns det bättre när jag vaknar. Är dock så sinnesjukt trött 😅 Kan gå upp, äta frukost och sen behöva sova idag. Jobbdagarna känns väääääldigt långa just nu. Vissa dofter funkar inte längre, eller mintsmak😆
Än så länge behöver jag inte gå upp på natten för att kissa men vaknar alltid superkissnödig varje morgon och måste skynda mig upp😅

2021-01-06
Jojo90
Jojo90
Gravid i vecka 12

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-01-06
Jojo90
Jojo90
Gravid i vecka 12

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-01-06
Jojo90
Jojo90
Gravid i vecka 12

Jag har som tryck under brösten i mitten halvt illamående och noll aptit är de någon annan som känner så. känner mig väldigt ensam

2021-01-06
Spsep
Spsep
Gravid i vecka 7

En sak som jag inte hade väntat mig är att jag måste kissa flera gånger per natt, oftast runt 2 ggr men ibland 4-5 ggr, har googlat mig till att det är hormoner som ställer till det. Dricker även lite mer på kvällarna än vad jag vanligtvis gör, för att hålla illamåendet i schack, men inte så mycket att jag tycker att det ska resultera i 4-5 extra toabesök 😂🤦‍♀️

Är det fler än jag som har det så?

2021-01-05
Frida93
Frida93

Vecka 9, herregud! Skönt att vecka 8 är över och att oron känns pyttelite lättare 🙏

Hur mår ni nu? Hur har det gått för er som börjat jobba efter ledighet?

Jag började jobb igår, och har mått helt okej i slutet av ledigheten, har åkt skidor en gång och till och med tänkt tanken att träna 😂(det har dock inte hänt än). Igår efter första jobbdagen orkade jag hjälpa sambon med middagen, promenera hundarna OCH hänga tvätt. Sen kom kraschen och jag grät av utmattning kl 20 😂 jaja, får försöka ta det lite lugnare framöver och hålla mig till en kvällssyssla per dag 🥰 Lite psykiskt jobbigt är det att ha så begränsad ork, men får påminna mig att det bara är en tid i livet och inte kommer vara för alltid.

Har ni börjat knipträna? Eller funderat över det?
Jag har aldrig gjort det förut, men antar att det är lika bra att börja försöka få till en rutin på det redan nu. Är det nån av er som har en bra rutin på det och vill dela med sig? 😊

2021-01-05
Frida93
Frida93

Theoffice - Vad skönt!
Jag tycker ändå det går okej för mig... nej är väldigt osugen på saker som vi faktiskt ska äta, rester är nog värst. Kan bli illamående bara av tanken på att ”nu ska vi äta detta idag” och jag inte är alls sugen. Men jag tänker att jag väljer sånt som jag kan tänka mig att äta, lite halvfabrikat osv så får min sambo äta den ”vanliga” maten. Längtar dock väldigt mycket till att detta osuget och behovet av att konstant äta något ska gå över.
Är ledig lite till med hoppas att det gått över lite tills jag börjar jobbet igen. Hur gick det för dig på jobbet?

2021-01-04
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Anonymskrivare- Haha jag också, när jag inte hade symptom så ville jag ha det för att det skulle kännas mer på riktigt, men nu känner jag att jag hade klarat mig bra utan 😅 Det funkar rätt bra dock, men jag måste nästan tugga på något hela tiden för att det inte ska bli värre.
Hur går det för dig, jag läste att du inte var sugen på någon mat alls? 😕

2021-01-04
Theoffice
Theoffice

Theoffice - haha åh nej, jag är ledsen att jag hade rätt. Hur går det för dig då? Får du i dig något?
Ja handla är hemskt, jag är gärna en som tar lång tid på mig i vanliga fall, men är jag där inne för länge och börjar må lite illa så får jag nästan panik och måste ut NU 😅

2021-01-03
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Anonymskrivare- Du hade så rätt så, 3 dagar efter att jag skrev det där så kom illamåendet 😂 och jag är så sjukt trött, det räcker med att man åker och handlar lite så är jag helt slut resten av dagen sen! Ska bli kul att se hur slut man är nu när jobbet startar igen efter julledigheten 😅

2021-01-02
Theoffice
Theoffice

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-01-02
Spsep
Spsep
Gravid i vecka 7

Jojo90 - åh vad härligt! Längtar tills jag känner mig redo att berätta för nära och kära ❤️

Zmiley- spännande med barn nr 7 och att du inte känt det under någon av de andra graviditeterna mer än första.
Ja så känner vi också. Vi vill se att bebisens lilla hjärta slår innan vi berättar nyheten.

Frida93 - jag förstår! Man tror ju att alla andra fattar om man säger minsta lilla grej som kan kopplas till graviditet, iaf jag 😂
Skönt att du mår bättre nu ❤️

Alla i tråden - hur mår ni alla nu när det gått en liten tid? Själv kan jag fortfarande inte smälta det och kommer nog inte kunna förrän jag faktiskt ser på TUL och det syns på magen och man känner sparkarna.
Kunde inte låta bli att köpa små pyjamaser som var på rea. Har egentligen sagt till mig själv att inte göra så ifall de inte går vägen men tänker att de får ligga där i garderoben så får jag titta på dom igen först efter ultraljudet.
Annars är jag osugen på all mat som vi äter men blir enormt sugen på all mat jag ser på bilder och på tv. Hur är ni på den fronten?

Gott nytt år förresten ✨

Är det någon i tråden som skulle vilja ha kontakt på tex Instagram via dm för att prata lite oftare, blir ju lite enklare när man bara skriver direkt till en person, så får ni gärna hojta till. 😃

2021-01-01
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Anonymskrivare - ingen särskild orsak att jag tror min mamma anar något, mest att jag inte kan fatta att jag går runt här och bakar bebis och att alla tror att allt är som vanligt 😅

Min sambo vill berätta rätt snart, men låter mig bestämma. Anledningen att vi inte redan berättat är att jag mått dåligt psykiskt, men mår bättre nu så kanske berättar vi snart 🥰

2021-01-01
Frida93
Frida93

Jag har räknat ut bf 6/8. Ska på första samtal den 5 jan. Och kub 25 jan.
Jag mår hemskt illa och är löjligt trött. Jag har endast mått såhär dåligt en gång tidigare, och det var med första barnet. Detta är bebis nr.7. Vi har endast berättat för min syster, och berättar för de närmsta efter kub.
Jag har tre förkylda barn hemma, däribland bebisen, så jag kommer undan med att skylla på sjukdom, att det är därför mamma kräks ibland och sover ovanligt mycket, som tur är sover 9-månaders bebis fortfarande hela nätter och mycket på dagarna, så jag sover när bebis sover.
På jobbet är det lite värre, men corona-anpassat så alla håller avstånd, tack och lov, minsta doft så vrider det sig i magen.
Jag har knappt orkat ta in att jag väntar barn igen, har vetat i flera veckor, pga tröttheten och trots att det var planerat, yngsta blev en sladdis så vi ville att han skulle få växa upp med ett jämngammalt syskon, ingen aning hur jag ska publicera det senare heller, hahaha... vi börjar med att ta reda på att allt är väl med bebis.

2020-12-28
zmiley
zmiley
Gravid i vecka 12

Vi har berättat för 3 av våra närmsta vänner att vi väntar barn. En bild på stickan med text skrivet på baksidan. Alla blev superglada och glädjetårar i massor. Ena vännen anade ingenting utan blev väldigt chockad medan de andra två, som är ett par och också väntar barn, hade misstänkt det några veckor🥰

2020-12-28
Jojo90
Jojo90
Gravid i vecka 12

Hanzi94 - åh vad härligt att det tagit sig, grattis ❤️ Hoppas det lugnar sig snart med illamående och trötthet. Nej jag förstår det, speciellt när man kämpat så för ett plus. ❤️

Anonymis- grattis ❤️ Usch har du hittat något sätt som kan hjälpa dig lite? Eller har det gått över lite av sig själv?

2020-12-28
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Frida93 -
Vad skönt att det känns lättare och lättare!

varför tror du hon kan ha anat något? ❤️
När har ni tänkt berätta? Och hur? 😃

Jag blir sugen på olika mat hela tiden, just nu stekt potatis i dill med ketchup. 😅 behöver också äta ofta. Har varit ganska lugnt över jul med illamåendet, alltid funnits i bakgrunden. Men igårkvöll slarvade jag med kvällsmaten innan läggdags vilket resulterade i en spya på morgonen idag...

2020-12-28
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Vi väntar också smått i augusti om allt nu går som det ska. Gick in i v.8 igår, men det har varit en tuff resa hittills. Kräkningar, illamående och diarre. 😷

2020-12-26
Anonymis
Anonymis
Gravid i vecka 11

Plussade 1/12, så är i v 8! Har redan varit på hälsosamtal och ska på tul på måndag :)
Andra barnet efter fertilitetsbehandlingar i över 2,5 år.
Mår fruktansvärt illa och är trött konstant, mycket värre än med 3 åringen 😅
Och oron försvann inte heller med andra graviditeten. Lääängtar till efter v 12 så man kan andas ut lite

2020-12-26
Hanzi94
Hanzi94
Gravid i vecka 12

Anonymskrivare - tack! 🙏 har pratat med en barnmorska om hur jag mår, ska ringa dit igen om det inte blir bättre. Men det känns lite lättare för varje dag som går nu ☺️

Berättade inte för nån på jul, men jag undrar om inte min mamma anade nått- får se när vi väl berättar om hon hade det på känn eller inte 😊

Just nu äter jag nästan hela tiden, det blir kris om det går mer än 1,5-2 timmar utan att jag äter nått 😂 får planera och ta med mig mackor och frukt och smygäta om jag ska nånstans. Blir också akut sugen på olika maträtter, och när jag väl fått det vill jag absolut inte ha det igen 😂 Fler som känner igen sig?

2020-12-26
Frida93
Frida93

Hej allihopa! Hoppas er jul är bra trots omständigheterna! Är så nyfiken på om någon av er berättade för nära och kära i julfirandet? Isf hur och hur reagerade dom? 😃

2020-12-25
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Frida93 - grattis ❤️ Åh förstår att du är orolig. Har du pratat med barnmorska om detta så du kan då prata av dig med någon?
Hoppas du får ordning på sköldkörteln.

Har inte berättat än, vi vill om det går berätta efter första ultraljudet så vi själva får se lilla hjärtat först 🙂 nidå?

Theoffice - grattis ❤️ Än är det tidigt, du ska nog se att illamåendet kommer som ett bra på posten 😉 men hoppas innerligt att du får slippa det.

2020-12-23
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Fröken87 - ja jag har jobbat dessa 3 dagar ändå men gått på ledighet fram till 11 jan nu. Har gått ganska bra idag. Ett litet konstant illamående men har fått i mig en del och fått behålla det. Men är ganska reserverad med vad jag stoppar i mig för att inte trigga något.
Hur är det för dig? Funkar lergiganet?

Är tyvärr inte med i någon grupp på fb. Vad lustigt att man måste leta efter någon som är medlem för att själv kunna bli det.

2020-12-23
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Jag har också precis plussat, ska vara i vecka 5 +1 nu, och första barnet om allt går bra! Jag är dock såå nervös, jag har inte mått illa alls, så överanalyserar det och tänker att det måste vara något fel på mig och att det inte kommer att hålla i sig 😕

2020-12-22
Theoffice
Theoffice

Grattis alla! 🥰

Jag plussade för ca 2 veckor sen och har bf 13/8, första barnet. Tiden hittills har verkligen varit en berg- och dalabana, är såklart jätteglad men hade en liten blödning för en vecka sen (v 5+2) och sedan dess har oron och ångesten över att nått ska va/gå fel nästan tagit över glädjen, har mest varit nedstämd och deppig. Fick veta igår också att jag visst har nått knas med sköldkörteln också som ska medicineras. Ett symptom av det kunde vara nedstämdhet, så det kändes rätt skönt att få det beskedet och få veta att deppigheten förhoppningvis kan ge med sig lite när medicinen börjar göra sitt 😊

Har ni börjat berätta för vänner och familj än? 😊

2020-12-22
Frida93
Frida93

Välkommen till klubben. Men du fortsätter jobba även att du kräks och mår illa? Har du också hand om patienter? Får du behålla något eller kräks du upp allt?

Ja jag har testat prostafen men blev så trött av det men kanske kan ta det till natten sen köra lergigan på dagen :) tack för tipset :) har även testat åksjukearmband men det fungerade inte för mig.

Förresten är du med i någon sida på Facebook för de som skall föda i augusti 21? Har sett att det cirkulerat men att en måste bli inbjuden om det är en ”hemlig” grupp :)

2020-12-22
Fröken87
Fröken87
Gravid i vecka 12

Solrosen01 - grattis ❤️ Jag har 5+4 😃
Åh vad tidigt, roligt. Får jag fråga varför så tidigt? Jag har fått 29/1.
Förstår att du är nervös, så tråkigt att man ska behöva vara där inne själv också och inte med sin partner känner jag.

2020-12-21
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Fröken87 - usch stackare. Men kan säga att det där illamåendet kom som ett brev på posten till mig igår em. 😂 lagom till inskrivningen hos BM, spytt i två omgångar idag och är sååå trött. Sovit 3 timmar efter jobbet.
Jag hat köpt köpt dyra åksjukearmband på apoteket (tips att först prova de som finns på biltema, mycket billigare). BM sa att en del tar postafen på kvällen när de lägger sig så är man inte riktigt lika trött dagen efter men effekten håller i sig lite så jag får se om jag provar detta. Annars pratade hon också om lergigan. Jag blir ju sån att mår jag illa så har jag NOLL matlust, allt äcklar mig. Men har fått i mig lite som jag fått behålla iaf.

Ja jag förstår dig, jag vill ju helst skrika till hela världen. Berättade för en på jobbet som bokar mina patienter just för att kunna underlätta lite om illamåendet fortsätter, började ju gråta. Att säga detta högt till någon är ju otroligt.
har du fått bli omplacerad eller hur har ni löst det? :)

2020-12-21
Anonymskrivare
Anonymskrivare
Gravid i vecka 10

Grattis till er alla, så kul ❤
Jag plussade för en vecka sedan och är i vecka 6 (5+3). Ska på UL den 7/1 (så nervöst)!

2020-12-21
Solrosen01
Solrosen01
Gravid i vecka 10

Så trevligt med fler som är beräknade i augusti 21. Jag har, enligt min ”mensapp” bf 8/8. Barnmorskan sa ingen datum på första inskrivningssamtalet utan hon sa bara början av augusti.

Såg att många diskuterar måendet. Jag kan ju berätta att jag mår skit 😅🙈 mår sååå fruktansvärt illa från att jag vaknar till att jag somnar. Kräks ett par gånger per dag och kan typ bara äta ljust rostat bröd med smör på. Haha så otroligt hälsosamt. Men barnmorskan sa att bäbis inte påverkas av min katastrofala kosthållning. Fick lergigan comp utskrivet idag så håller tummarna!

Vi har faktiskt redan berättat för de allra närmsta. Anledningen är att 1. Jag har svårt att hålla på stora nyheter. Och 2. Jag jobbar som sjuksköterska så får inte vårda coronapatienter så kändes så skevt att inte berätta för familj och nära vänner när jag måste berätta för kollegor på jobbet.

Detta är förresten mitt första barn också! Så galet.! Känns som att jag skrivit en hel novell nu, ber om ursäkt. Hehe!

Ska bli kul att ha lite medmänniskor som är i, nästan, samma situation som en själv :)

Grattis till oss tjejer!!!

2020-12-21
Fröken87
Fröken87
Gravid i vecka 12

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-12-21
Fröken87
Fröken87
Gravid i vecka 12
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...