App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp

Är det någon här som vet vad som kan öka chansen till en graviditet har försökt i över 2år nu o har läst på lite folsyra o rosenrot? Någon som vet vad som kan öka chanserna?

2020-12-11
Ninashhh
Ninashhh

Gå till gyn och kolla läget, kanske behövs det en spolning av äggledarna? Finns också tabletter som stimulerar ägglossningen, som du tar 5 dagar i anslutning till din mens. Inte säkert att det behöver bli så stort projekt som IVF men ibland behöver kroppen lite hjälp på traven.

2021-01-26
ChatNoir
ChatNoir
Bebis på 8 månader

Vi försökte få barn i ca 2,5år innan jag blev gravid. Jag läste på lite och beställde hem rosenrot och munkpeppar. Åt det en månad sen blev jag gravid. Vet inte om det var en ren tillfällighet att jag blev gravid då eller om det faktiskt hjälpte. Kolla på munkpeppar, det sägs påverka fertiliteten.

2021-01-26
ElinJosefine
ElinJosefine

Som någon redan har skrivit så skulle jag kontakta vården för att få en utredning om ofrivillig barnlöshet. Jag blev tillslut gravid efter att de spolat igenom äggledarna (tror jag det var) och utan ivf (vilket skulle vara nästa steg) vi fick tipset att ha samlag varannan till varje dag dagarna innan och någon dag efter beräknad ägglossning.

Lycka till!

2020-12-12
Peppsson
Peppsson
Gravid i vecka 16

Testa zink och magnesium, gärna i kombination med att ni testar bisolvometoden.
Sök på familjeliv eller här efter gamla trådar om detta.

Lycka till!

2020-12-11
solskensmamman
solskensmamman

Om du försökt i över två år tycker jag du ska be om hjälp! Vet inte hur gammal du eller den du försöker skaffa barn med är, men om en försökt i ett år utan att lyckas betraktas det som ofrivillig barnlöshet och det kanske finns andra vägar att gå - t ex IVF. Lycka till, håller alla tummar för dig!

2020-12-11
Piglet89
Piglet89
Bebis på 4 månader

Gå in på vulverine på Instagram. Finns massa du kan göra med kosten, bla sluta med kaffe.

2020-12-11
CEESE
CEESE

Hej
Jag har själv kämpat många år för att bli gravid med barn Nr:två. Det slutade med att vi tog hjälp då En fertilitetsutredning inte visade på något hinder. Har tyvärr inga bra tips annat än att använda ägglossningstest och dokumentera mens och ägglossning i någon bra app men det kanske du redan gör 💛

2020-12-11
Hoppas fortfarande
Hoppas fortfarande

Ibland kan det vara så enkelt att det är hjärnan som sätter stopp, vi hade försökt i runt 2 år och började tro att något kanske var galet med nån av oss. Så vi bestämde det året under hösten att hade det inte blivit nått till årsskiftet så skulle vi ta hjälp och kolla upp om allt stod rätt till med oss båda. Men till jul samma år var jag gravid.

2020-12-11
cedmark
cedmark
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...