App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bästa bilbarnstolen?!

Nu är det dags för oss att köpa ny bilbarnstol till vår 10 månaders. Vilken skulle ni rekommendera/inte rekommendera? Tipsa! 😄

2020-12-06
SandraM
SandraM
Bebis på 13 månader

Rekommenderar varmt axkid minikid! Är inte den dyraste, gar bra recensioner och kan användas länge, vi har 2 nu :) men tänk även på att bilen spelar roll, hur mycket plats man har och så.

2020-12-10
cedmark
cedmark
Bebis på 13 månader

Vi har britax max way och är inte supernöjd direkt. Tycker det är otroligt svårt att spänna bältet på ungen... Hade jag köpt en idag hade jag valt en man kan vrida, det är så sjukt jobbigt att lyfta in en sprattlande unge 😂 synd bara att dom bara funkar till 18 kg

2020-12-07
xMariax
xMariax
Bebis på 6 månader

AVA och vi är så nöjda! ☺
Finns att köpa tex på jollyroom.
Lätt att handskas med.
https://www.jollyroom.se/bilstolar/bilbarnstolar/bakatvanda/ava-twistfix-bakatvand-bilbarnstol-black

2020-12-07
Mikros
Mikros
Bebis på 17 månader

Vi valde besafe izi plus, dels för att den har fått bäst i test i flera säkerhetstest men också för att man kan ha den upp till 5 år, vilket är så länge som barn rekommenderas åka baklänges. Man slipper alltså köpa ytterligare en stol senare eller byta till framåtvänd för tidigt.

2020-12-07
CEESE
CEESE

Jag la ner mycket tid för att leta stol som min dotter ska få i julklapp, jag googlade och googlade och maxpris för oss låg på 5-6000kr. Blev väldigt chockad efter all sökning och utfrågning av vänner och familj vilken dem gillade bäst, hamnade vi tillslut på en av de billigaste bilstolarna! Axkid minikid! Den kändes mycket säker och passade våra önskemål perfekt! Ska oxå vara lätt att sätta in den ”rätt” (många sätter tydligen in sina bilstolar fel enl undersökningar).
Axkid minikid 2, kolla på den !:)

2020-12-07
Fruuuuuu
Fruuuuuu
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...