App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Disneyklubben

Hej, Jag älskar Disney och hade gärna velat läsa disneyböcker för min son. Jag har kollat på Disneyklubben, men jag är alltid lite reserverad när det kommer till prenumerationer även om det står att det inte är nån bindningstid.. Böckerna är så himla fina, vill typ ha dem lika mycket för min skull, som för min sons skull. Och 198kr känns inte så brutalt. Är det någon som har erfarenhet från Disneyklubben som vill dela med sig av sina erfarenheter och omdöme? Tack på förhand!

2020-12-05
Vinielle
Vinielle
Bebis på 5 månader

Jag prenumererar inte på Disney just men verkar vara där oxå/ goboken har jag, jätte bra där de skickar ut anpassade böcker efter ålder på din bebis! Kan verkligen rekommendera de , man får välja paket o avboka om man ej vill ha. Dock ngt dyrare än Disney ca 273kr per gång.

2020-12-06
Mamma 2020
Mamma 2020
Bebis på 9 månader

Jag prenumererar hos dom. Och var osäker med innan. Men det är så bra att man själv bestämmer när ett paket ska komma. Vill du inte ha något paket avboksr du det. Eller om du känner du inte vill ha den just då eller att det kommer för tätt så skjuter man att få datumet när man vill. Tror man kan skjuta upp till två månader

2020-12-06
Kokoboko
Kokoboko
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...