App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och sömnen

Någon som varit med om eller har koll, vissa nätter har jag så svårt att somna. Mina armar gör ont, känns som muskelspänningar eller stickningar i armarna. Vad ska jag göra, hjälp mottages. Gravid vecka 21 (20+4)

2020-12-04
JosefinG92
JosefinG92
Gravid i vecka 34

Spännande att läsa, nu har jag inte så det gör jätteont utan det känns mer obehagligt.
Sedan tre - fyra dagar tillbaka började det spänna och stickas i fötterna, mer den ena foten, på kvällarna när jag går och lägger mig. Mina händer är lite lite lite svullna men tillräckligt för att jag känner det spänna ibland. Speciellt ena handen där jag sedan innan graviditeten hade problem med lite svullnad och spänningar ibland.

Är i vecka 20.

Jag misstänker det är på grund av ökad blodmängd och eventuellt vätska i kroppen men vet inte. Ska ta upp det med barnmorskan när jag ska dit. Personligen känner jag att det är för tidigt för sådant men vad vet jag, hehe.

2020-12-19
NewGurl
NewGurl
Gravid i vecka 31

Har samma, kan bero på den ökade blodmängden. Är i vecka 36 med tvillingar och min barnmorska sa att det lägger sig efter förlossningen!

2020-12-04
Felicias
Felicias
Bebis på 2 månader

Jag har under mina två senaste graviditeter drabbats av karpaltunnelsyndrom vilket verkar vara vanligt när kroppen samlar på sig vätska och börjar trycka på någon nerv/nerver eller liknande. I början var det bara stickningar, framåt slutet kunde jag inte sova alls för att armarna domnade bort. Kanske är det du börjar få. Båda gångerna försvann det strax efter förlossningen. Man kan få hjälp av en arbetsterapeut att prova ut stöd för handlederna, det lindrar lite.

2020-12-04
Emilie136
Emilie136
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...