App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ni som haft missfall, hur länge blödde ni?

Hej! Jag fick i torsdags vad gyn befarade ett missfall. Fått en tid om 1,5 vecka för återbesök då det var för tidigt att avgöra om min blödning var missfall eller ej. Blödde från tidig morgon tills jag la mig och har sedan dess inte blött något. Blödde aldrig igenom bindan utan var mest på pappret när jag torkade mig (gick dock på toaletten varje timme för att kolla hur mkt det blödde) nu till min fråga, hur mycket blödde ni vid missfall? Började fundera om det kanske inte ens var ett då blödningen avstannat redan och jag egentligen inte haft ont mer än mens känningar som jag faktiskt haft sedan jag plussade. Någon?

2020-11-21
Winnyy
Winnyy

Hoppas verkligen att det inte är missfall 🙏
Jag hade missfall i juni i vecka 7, men blödde väldigt lite. Kunde använda mig av vanliga trosskydd som jag byte var 4 timme typ, 1 dag senare slutade jag blödda helt.

2020-11-27
ViZo
ViZo
Gravid i vecka 24

Vad tråkigt att höra! Hoppas det inte var något missfall. Jag blödde KRAFTIGT i 4-5 dagar. Fick missfall i vecka 8 i augusti 2020.

2020-11-22
Fiolio
Fiolio
Försöker

Tack för ditt svar!

2020-11-22
Winnyy
Winnyy

Jag hade ett missfall nyligen och blödde som en vanlig mens. Enda skillnaden var att det var klumpar i. blödde i 4-5 dagar

2020-11-22
Niam92
Niam92
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...