App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fosterrörelser

Är gravid med andra barnet v25+2. Och blir inte klok på denna graviditet, ingen dag är den andra lik med denna lilla dam i magen. Trodde förra veckan att hon kanske fixerade sig eller något pga att jag hade som mensvärk konstant i 2 dagar, sen har det kommit och gått lite. Hade besök hos bm men hon sa inget om att hon var fixerad iaf men nedåt. Sen har hon haft 2 dagar nästan nu då hon knappt känts nånting, sen nu igår tryckte hon som tusan på blåsan så höll på kissa på mig och hela bäckenet värkte. Nu är hon och "pillar" eller något i mina ljumskar?? Asså vad gör hon där nere? 😅 någon mer som haft liknande?

2020-11-21
feliciaohampus
feliciaohampus
Bebis på 4 månader

Min grabb i magen är exakt likadan! Han flera lugna dagar och sen går han crazy, pillar även han i ljumsken ibland haha.
Jag pratade med min barnmorska om det och de får ju inte säga att bebisar har lugnare perioder. Hon sa att om jag är orolig så ringer jag förlossningen för rådgivning. Man ska ju försöka lära känna sitt barn rörelser men min har varit så otroligt oregelbunden. Ibland är han som skrivet ovan och ibland är det full rulle flera dagar i sträck och nån enstaka lugn stund på dagen, så jag har haft väldigt svårt med att lära känna honom på det viset.
Känner du oro - ring förlossningen! Du kan aldrig ringa för ofta. :)

2020-11-24
Alexial
Alexial
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...