App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lägga över barn utan uppvaknande

Mitt lilla hjärta på snart 2 månader, vaknar varje gång jag eller sambon lägger över henne i sin säng, de tar typ 1 h innan hon somnat för ”natten” och när hon väl somnat så sover hon 4-5 h & vaknat enbart för mat på natten för senare sova vidare.. behöver tips på vad jag ska göra när jag ska lägga över henne utan att hon vaknat efter 10 min..

2020-11-20
LouiseAlva
LouiseAlva
Bebis på 2 månader

Vår pojke var likadan, hjälpte en del att svepa in honom i en filt när vi nattade, så det inte blev sådan temperaturskillnad när vi la honom I sängen. Vi hade babynest i sängen också, blev mysigt och ombonat. När han växte ur det köpte vi en sovorm 😊

2020-11-21
Linea9
Linea9
Bebis på 6 månader

Min lilla tjej blir också två månader nu. Har ni provat att värma upp hennes säng innan ni lägger henne där? Att läggas över i en kall säng är något många barn vaknar av. Det kan räcka med att stryka handen över sängen ett par gånger för att värma upp den på så vis, eller att man värmer en vete varmare redan när man påbörjar nattning som snabbt värmer upp sängen(inte för varmt såklart!). För våran tjej räcker det med att hon ligger på en ”fluffig” filt som håller sig lite varm och inte drar åt sig kylan som vissa lakan etc.
Har ni det ombonat i hennes säng? Vi har en sovorm som fungerar som ett större neste där hon känner sig trygg, det går lika bra att rulla exempelvis handdukar och lägga runt för att göra det ombonat.

2020-11-21
Tildaa
Tildaa
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...