App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ångest över livssituation

Är gravid i v.34 och började ungefär i v.20 uppleva ångest över saker som inte berört mig innan. Tex. Är det tillräckligt tryggt där vi bor idag? Får som hemska tankar om det värsta som skulle kunna hända nära och kära. Jag har inte känt mig otrygg innan och har inte varit ohälsosamt orolig för mina nära och kära innan utan det har kommit med graviditeten. Är det någon annan som upplever/upplevt samma sak?

2020-11-20
Baby_queen
Baby_queen
Gravid i vecka 35

Skönt att höra att jag inte är ensam om det! Tack

2020-11-21
Baby_queen
Baby_queen
Gravid i vecka 35

Jag tror det är vanligt! Jag fick en ökad dödsångest när jag fick barn. Livet känns plötsligt så skört och man är ju livrädd att något ska hända ens barn. Man får ett helt annat perspektiv. Men om det blir allt för mycket ångest och oro så prata med mvc, man kan få väldigt bra samtalskontakt för ändamålet

2020-11-20
Linea9
Linea9
Bebis på 6 månader

Det är vanligt att man börjar omvärdera sitt liv tex köra bil lugnare och i rätt hastighet, för helt plötsligt blir det så verkligt att små barn kan springa ut i vägen eller att en krock kan döda ett barn/baby.
De lugnaste kan bli nojiga och vara oroliga för allt! Är det ett hinder i vardagen så bör man försöka bryta katastroftankarna, läs gärna på om olika tekniker för självhjälp vid ångest eller kontakta kurator tex via MVC för att få hjälp om det påverkar ditt liv negativt.

2020-11-20
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...