App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid, typ inga symtom?

Hej! Jag är gravid i vecka 8 men känner sparsamt med graviditetssymtom.. Bara lite svullna och spända bröst samt en mensliknande värk i nedre magen som kommer ibland. Känner mig inte gravid. Någon som känner samma?

2020-11-19
Tesssan
Tesssan
Gravid i vecka 9

När jag var i vecka 6 typ så hade jag sån ångest en dag för jag kände verkligen ingenting.. dagen efter så slog illamåendet till och kräkningar och trött konstant, blev sjukskriven och är det än, dock så mår jag bra nu och kan äta igen! 😊

Jag skulle såhär i efterhand varit glad över att jag bara hade lätt växtvärk (den molande känslan du har) men det är svårt att inte bli orolig. Försök att njut att du mår hyfsat okej under graviditeten 😊

2020-11-26
philly66
philly66
Gravid i vecka 16

Jag är i vecka 34+1 och jag har inte haft några gravid symtom under hela graviditeten.. förutom ömma bröst.
Är väldigt tacksam av en lugn och skön graviditet.

2020-11-25
ThorenE
ThorenE
Gravid i vecka 36

Hej! Jag hade samma i v.5-9 typ, främst värkande bröst och växtvärk av livmoder (det som känns som mensvärk). Fick någon veckan där jag plötsligt knappt kände något, kanske i v.10, och fick typ panik :P De nämnda symptomen var jobbiga, men att inte känna något alls var en stress då jag blev nojig för missfall! Men det är heeelt normalt :) Njut så länge det varar! Är nu i v.16, magen putar, bröst ömmar och kliar, man lär känna nya småsaker med kroppen hela tiden och ibland påverkas sömnen negativt. Så sov gott så länge du kan och slappna av - att oroa sig ger ändå ingenting.

2020-11-21
Soophie
Soophie
Gravid i vecka 18

Jo har varit trött men svårt att avgöra om den beror på graviditeten eller annat :) Ja man får kanske vara glad så länge man mår bra! Jag har tid för inskrivning hos bmo 27/11, kanske känns mer verkligt då :)

2020-11-20
Tesssan
Tesssan
Gravid i vecka 9

Hej! Jag är gravid i v.7 och har exakt samma som dig. Spända bröst och lite molvärk då och då. Var hos BM i veckan på inskrivning och hon sa att man bara ska vara glad så länge man mår bra. Det betyder inte att något är fel. :) Har du känt dig trött något?

2020-11-20
Elli5
Elli5
Gravid i vecka 8

Hade exakt likadant :) inga symptom överhuvudtaget. Gjorde flera grav.test bara för att och bokade även ett tidigt ultraljud för att få det bekräftat typ haha. Fick mina symptom runt v20 när började magen växa, tuttarna läcka och något som rörde sig där inne. :’)

2020-11-19
Decemberunge
Decemberunge
Gravid i vecka 37
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...