App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förlossning på NÄL under Corona

Hej! Jag undrar om någon som fött på NÄL nu under Corona skulle vilja dela med sig om hur det var. Fick partnern vara med på hela eller bara delar av förlossningen? Hur var det efteråt på bb? Ska föda i februari och är så nervös ifall min sambo inte för vara med..

2020-11-19
Elintyr
Elintyr
Gravid i vecka 31

Jag födde vår son på NÄL för ca 2 månader sedan. Du kan läsa nuvarande restriktioner (samma som när jag födde) direkt på deras hemsida. Min man fick vara med på förlossningen, ca 3 timmar efter att vår son kommit så flyttades jag till BB och min man fick åka hem. Jag valde att åka hem lite tidigare från BB, men det vanliga är att man stannar i 2 dygn.
Jag hade en väldigt bra upplevelser på NÄL förlossning och BB.

2020-11-21
HittaNemo
HittaNemo
Bebis på 2 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-11-19
Emsep
Emsep
Gravid i vecka 27

Jag ska föda på NÄL, har bf om ca 5 veckor. Är livrädd för att vara själv men tror tyvärr inte restriktionerna kommer ändras till de bättre innan de är dags för mig. Men som de ser ut just nu får ju partnern endast vara med under själva förlossningen.

2020-11-19
Decemberunge
Decemberunge
Gravid i vecka 37

Hej,

Jag har visserligen inte fött på det sjukhuset (jag var i Karlskrona), men om man går in på sjukhusets hemsida så verkar det vara följande som gäller, just nu!

Förlossningen
En frisk partner får delta på förlossningen.

BB
Inget besök av partner.

Antenatalavdelning
Stor restriktion av besök till patient. Detta bedöms från fall till fall.

Det kan klart ändras åt båda hållen fram tills det är dags för dig. Jag vill bara säga, jag födde i början av oktober med precis samma restriktioner. Min sambo var med under förlossningen, sen ligger man kvar på den avdelningen några timmar efteråt. Jag födde vid 05 och blev flyttad till BB runt 9-10 tiden. Att ligga på BB utan partnern var helt klart påfrestande, åtminstone för mig, men man får försöka tänka att det är bara ett par dagar, sen har ni resten av livet tillsammans! Jag är säker på att du kommer klara det galant, lycka till!

2020-11-19
Vinielle
Vinielle
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...