App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mens- eller gravidsymptom?

Så, innan mens får jag alltid ont i brösten, från ägglossning tills mensens första dag. Likaså denna månaden gör brösten ont. Min fundering är, om jag känner mina klassiska symptom på mens, är graviditet uteslutet då? Försvinner eller byts symptomen ut om jag blir gravid, eller kommer jag få samma symptom som vid mens och sen kanske fler om jag är gravid?

2020-11-15
FridaZetterman
FridaZetterman
Gravid i vecka 7

Jag hade samma symptom som innan mens. Möjligen lite tröttare än vanligt och lite ömmare bröst. Inget som stack ut vilket jag hade föreställt mig.

2020-11-21
Maracaje
Maracaje
Barn på 1 år och 8 månader

Jag brukar oftast inte få ont i brösten innan mens men nu när jag blev gravid kände jag av att bröstvårtorna ömmade lite redan vid ägglossning innan. Vid den tiden jag hade plussat gjorde brösten ont och med tiden har dom svällt och blivit hårda, fruktansvärt onda. Så det är nog olika för alla det där. Jag har kompisar som får ont i brösten innan mens som inte är sexuellt aktiva så det finns inte någon chans att dem är gravida, våra kroppar är alla olika. Men att du skulle kunna vara gravid är inte uteslutet iallafall!

2020-11-15
Sandra3riksson
Sandra3riksson
Gravid i vecka 20

Det är nog individuellt! Men jag mådde precis som vanligt innan jag plussade. Precis som när jag väntade mensen. Sen när den var några dagar sen började jag gråta över att en pizzadeg bara fastnade i bänken, sa till min man att jag är värdelös på allt. Då tog jag ett test 😂

2020-11-15
Linea9
Linea9
Gravid i vecka 5
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...