App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Slog i munnen och tänderna

Hej! Idag ramlade min lilla tös på 1,5 olycklig rakt på munnen. Det blödde ordentligt både från ett sår på överläppen men också runt åtminstone en av framtänderna. Ev. också tänderna där nere. Jag får verkligen ångest av att de slår i just tänderna. Tycker det är då fruktansvärt jobbigt. Tyvärr var akuttandvården stängd. Får ringa imorgon. Alla tänder ser ut att sitta där de ska men säkert är något löst. Jag tycker det är så svårt att känna men blöder det runt tänderna har de ju rubbats lite i alla fall. Tänkte höra om någon har råkat ut för detta. Hur gick det för era? Hur vanligt är det egentligen att tänderna ”dör” efter en smäll så de behöver dras ut? Så länge de sitter kvar efter smällen menar jag. Mvh

2020-11-14
Mabru
Mabru
Barn på 1 år och 8 månader

Väldigt viktig att du faktiskt tar ditt barn till någon form av vårdenheter och sedan anmäler till ditt försäkringsbolag för skulle det mot alla förmodan, hoppas verkligen inte men skulle det bli problem längre fram så måste olyckan finnas registrerad hos försäkringsbolaget och försäkringsbolaget behöver även se att ni besökt en vårdenheten i samband med olyckan.

2020-11-15
FamS9
FamS9
Bebis på 9 månader

Jag föll nerför trappen när jag var 1 år och 4 månader. Slog mig på ett liknande sätt som du beskriver att din dotter slagit sig (fast kanske mer, eftersom jag föll nerför en stor trapp, föll handlöst). Mina mjölktänder klarade sig, men åkte in en bit så att min ena permanenta framtand skadades (de ligger under). Inte någon fara, mer än att jag fått bygga på den tanden några gånger i vuxen ålder.
I övrigt klarade jag mig bra, vilket känns lite som ett mirakel under de omständigheterna.

Hoppas det går bra för din dotter! ❤

2020-11-14
LiliaGreta
LiliaGreta
Gravid i vecka 24
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...