App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Krävande barn

Jag undrar om man jag är dålig förälder om man tycker att mina barn 4år och snart 1år jobbiga och krävande ibland. Pojken 4år lyssnar inte och vill ha sin vilja igenom alltid tjejen skriker nästan hela tiden inte för att hon har ont utan för att vara i knät hela tiden. Ibland ä de lugna och gör som jag säger men känns som jag bara skriker och tjatar på pojken :(

2020-11-11
Blom85
Blom85
Barn på 1 år och 9 månader

Jag känner som ni! Jag känner mig så irriterad på min 3,5 år gamla dotter att jag bara vill att hon försvinner ibland och jag blir arg och ledsen om vartannat. Vi fick just ett syskon till henne och jag mår dåligt över att jag blir arg och att det inte känns mysigt och fantastisk att vi är fyra nu.
Jag mådde dåligt de sista månaderna i graviditeten med så jag är rädd att vår relation kommer bli sämre och att hon inte tror att hon är min nr 1 längre.

2021-07-16
annso888
annso888
Bebis på 2 månader

Tråkigt att du ej fått svar på detta. Nu är det längesen och du kanske inte ser mitt svar. MEN NEJ DU ÄR INGEN DÅLIG MAMMA!!! Jag vill adoptera bort mina barn var och varannan dag. Jag tycker dem är pissjobbiga, och jag kan bli sjuuuuukt irriterad på dem. Men det gör mig inte till en dålig mamma, bara en mänsklig mamma som kan och vågar visa när det är nog, när det gått överstyr eller när ens egna tålamod tryter och att jag inte orkar. De gånger jag blivit arg och skrikit/höjt rösten har jag alltid varit snabb med att säga förlåt och förklarar att det var mitt fel och att man får aldrig skrika. Och jag måste vara en bra mamma av den anledningen att mina barn är (utöver stunderna/perioderna när dem är jobbiga) världens bästa och så fina personer med stora hjärtan. :)

2021-06-11
seglis12
seglis12
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...