App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur får jag min son att rapa snabbare?

Jag undrar om någon har tips på hur man kan få sitt barn att rapa snabbare. Min son på 10 veckor har problem med magknip och det blir värre om han ej rapar. Han är dock väldigt svårt att få att rapa ibland, speciellt på natten.

2020-11-02
Trygg
Trygg
Bebis på 12 månader

Det brukar ta långt tid för min dotter att rapa också, jag brukar lägga henne på rygg ungefär 1-2 minuter sen lägga henne på
Mina axlar då brukar hon rapa

2020-11-03
Safaahashiim
Safaahashiim
Bebis på 13 månader

Ja du gör i princip allt jag tänkte skriva, men att ha hans huvud över dina bröst medan du står rakt upp kan kanske också hjälpa, sen är det inte alltid det går och få dem att rapa och det är också okej, dem behöver inte rapa varje gång men du skrev att de blir värre pågrund av magknip...lider me han stackaren, hoppas iallafall magknipen går över så snart som möjligt..

2020-11-03
Leab
Leab
Barn på 3 år och 4 månader

Jag gör som det står på typ alla sidor jag kan hitta på nätet... lägger hans huvud mot min Axel, klappar lite på rumpan, stryker handen över ryggen. Testar också att luta honom bakåt lite i den positionen. Sen lägger jag ner honom på mage över mina ben och klappar på rumpan, stryker på ryggen. Börjar om igen med att sätta upp honom mot axeln... kan få hålla på hur länge som Helst känns det som ibland. Och då kan det till och mer bli så att han blir störd i sin sömn och vaknar på natten 😔

2020-11-03
Trygg
Trygg
Bebis på 12 månader

I den åldern rapade vår son om man la honom mot sin axel så det trycker lite på magen. Några lätta puffar med handen på barnets rygg kan hjälpa också.

2020-11-02
Linea9
Linea9
Bebis på 15 månader

Hur gör du för att han ska rapa?

2020-11-02
Leab
Leab
Barn på 3 år och 4 månader

Exakt samma problem med min son faktiskt, 6 veckor gammal..

2020-11-02
IJO
IJO
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...