App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Missnöjd bebis, hjälp!

Min bebis är snart 3 veckor och skriker framför allt kvällstid och tidig natt...skriker även på dagen och kan i princip aldrig ligga ensam en stund i tex babygymmet el sängen en stund utan att börja skrika.... Jag är så trött pga sömnbrist...har börjat med magdroppar från Semper men märker ingen förbättring :( jag ammar kan tilläggas och hon har gått upp bra i vikt samt bajsar mkt... Nån som har något tips?

2020-11-01
Annsisen1
Annsisen1
Bebis på 11 månader

Vi hade en super glad och go kille, sen började vi med DVitamin och han blev så ledsen. Fick svårt att bajsa, detta var oljebaserade och vi fick nya av BHV att testa ist då vattenlösliga. Blev bara värre och han fick så ont. Vi slutade och han blev den där goa killen igen. BHV tyckte att vi skulle vänta med att ge droppar tills han var 3 månader ist då vissa bebisar inte klarar av dom när de är så små. Hon tyckte inte heller vi skulle prova Sempers eller andra från hälsokost då man inte skriver ut innehållet om de är mindre än 4% i. Så man skulle vara lite tveksamt till sånt, enligt henne. Så prova ett uppehåll med dropparna?

2020-11-08
Lillemor4
Lillemor4

Jag har provat ta bort All mjölkprotein från Kosten och det har nu gått 9 dagar men ingen effekt så antar att det innebär att det inte funkar? Eller hur lång tid bör man prova innan man märker resultat?

2020-11-07
Annsisen1
Annsisen1

Vi hade samma problem, fast ännu lite värre för det pågick under hela dagen. Vi har haft både Sempers magdroppar, bytt från oljebaserad d-vitamin till vattenbaserad, använt minifom samt slutat äta mjölkprotein. Jag tyckte det blev mest skillnad efter att jag slutat äta mjölkprotein, men man kan ju aldrig riktigt veta orsak. Så om du misstänker att din lilla har ont i magen kan mjölkproteinet vara boven, om nu inget annat hjälper.

2020-11-04
Minne99
Minne99
Gravid i vecka 6

Skulle nog också gissa på kvällsoro, vi hade likadant och man känner sig så maktlös. Sen plötsligt vänder det. Sonen ville bara sova i famnen med, vi provade dock lägga ett nest i vagnen så det blev "trångt som i magen", vilket fungerade bra. Hade vagnen inne nattetid. Sen flyttade vi bara över honom I säng med sovorm. Kämpa på 🥰

2020-11-02
Linea9
Linea9
Bebis på 15 månader

Hej!
Min bebis är också snart 3 veckor och vi har det likadant. Oro på kvällen och misstänker ont i magen typ varje dag. Vi har bytt ut de oljebaserade d-dropparna vi fick från bvc till vattenlösliga och köpt magdroppar Semper och hoppas det ska bli bättre.vi ger dock nästan bara ersättning men det spelar nog ingen roll. Han kan heller inte sova ensam utan av er på mig både dag och natt. Ibland funkar sele men inte alltid. Vet inte vad vi ska göra?🤷🏻‍♀️

2020-11-02
Orvar2020
Orvar2020
Bebis på 11 månader

Prova byt ut D-vitaminerna till vattenlösliga istället. Kolla på av Apoteket efter droppar som hjälper mot kolik, även om det kanske inte är det bebis har så kan det hjälpa ändå. Tror dom hette Miniform och Bifibaby (?)
Vi har gjort ALLT! Inget har hjälp tyvärr utan vi fick stå ut..

2020-11-01
NS83
NS83
Bebis på 13 månader

Tänk på vad du äter, kryddig mat, kolsyra m.m kan ge dom liknande kolik. Äter du bra ändå kan du kolla upp de för säkerhet. Ibland kan de ta tid innan bebisen vänjer sig vid att vänta på sin tur, man kan vänja in den med o vänta 5 min innan man hjälper bebis. Skulle inget hjälpa kolla upp så de inte är nåt 🙂

2020-11-01
Anki3barn
Anki3barn
Bebis på 9 månader

Tips vet jag inte, men har precis gått igenom det där själv. Min är idag lite mer än 3 månader och när han var i den åldern var han likadan. Kändes som att absolut ingenting gjorde honom nöjd och när jag var mitt i det så kändes det som att det aldrig skulle bli bättre. Googla kvällsoro, det verkar vara vanligt i den åldern. Idag har jag en helt annan bebis. Han är nöjd och glad för det mesta. Det enda som hjälpte mig var tyvärr bara att gilla läget, låta honom sova på mig tills det plötsligt bara vände av sig själv. Men det är lättare sagt än gjort, speciellt när man är trött. Jag passade på att sova med honom på dagarna. Låg jag bredvid och han kände att jag var nära sov han bättre. Fick inte mycket gjort hemma. Vet att många tipsar om bärsele eller bärsjal om man vill få lite saker gjorda. Bebisar i den åldern vill vara nära, det är då de är trygga. Lider med dig, men det kommer att vända.

2020-11-01
Emilie136
Emilie136
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...