App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tidig graviditet

Jag plussade för någon vecka sen nu och de är tidigt i graviditeten, vecka 2. Jag känner redan lite smärta i magen, som mensvärk men inatt vakande jag av en mycket starkare smärta som sen försvann. Är så orolig att jag ska få missfall, blöder dock inget men undrar om detta är normal så tidigt?

2020-11-01
Mli0
Mli0
Gravid i vecka 10

Jag hade också växtvärken av livmodern tidigt, från v.2-3 och fram till kanske v.9-10 som värst. Hade kring v.5-6 rejält ont ibland, fick gå upp på natten och typ kallsvettades. Fick boka ett tidigt ultraljud för att utesluta utomkvedshavandeskap, men allt såg bra ut! Barnmorskor sa att det var normalt. Tog en Alvedon när det var som värst (barnmorskan sa att man kan ta två, Max 8 per dygn) och hade något varmt på magen.

Var också nojig för missfall. Men som en annan skrev, händer det kan man ändå inte göra något tidigt i graviditeten, så försök släppa stressen. Jag fick småblödningar och det är också normalt, betyder inte nödvändigtvis missfall.

2020-11-21
Soophie
Soophie
Gravid i vecka 18

Jag hade kraftiga smärtor från vecka 5 ungefär samt små blödningar. Det avtog runt v 12.. Gick på tidigt ultraljud privat för att utesluta MA. Allt såg bra ut.
Livmodern växer och det känns. Är det missfall finns det tyvärr inget att göra åt det ändå. Hoppas det går bra iallafall!

2020-11-01
Kuss
Kuss
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...