App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Frågetecken.

Kan jag få lite hjälp att komma på rätsida lite :) Min mens är två dagar sen men graviditetstest visar negativt, är det för tidigt eller? I vanliga fall har jag regelbunden mens, Tacksam för hjälp :)

2020-10-26
amandaafelicé
amandaafelicé
Gravid i vecka 5

Beror absolut på typ av test också. CB vågar jag lita på, det gav svar på sekunder. För sakens skull (sambon krävde minst två oberoende plus för att våga tro haha) tog jag fem andra sorter också! Allt som hette sticka gav som bäst spökstreck, inget han köpte som garanti och det förstår jag. Något bättre resultat på billiga stavar, men inget så otvetydligt som Cb:s snabba, knallblåa symboler.

2020-10-27
AeKk
AeKk

Antingen är du låghormonare och ger inte utslag på testet än eller så hade du ägglossning senare denna månaden så mensen helt enkelt inte ska komma ännu.

2020-10-26
CEESE
CEESE

Jag använde Natural Cycles innan min graviditet och när den först uppmanade mig att ta ett gravtest visade det negativt. Jag tog ett nytt gravtest några dagar senare som då visade positivt. Så det kan vara för tidigt, vet inte exakt hur många veckor efter befruktning ett test kan visa positivt.

2020-10-26
mklonn
mklonn
Gravid i vecka 40
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...