App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Infektion i slidan

Födde för 1 vecla sedan, känner nu att de börjar svida när jag kissar, svårt att avgöra om de endast är på stygnen, dom sitter på mina blygdläppar högt upp. Har en liten ökad blödning. Är detta normalt eller tror ni att detta kan vara en infektion?

2020-10-25
Bebis på 1 månader

Jag fick som du! Att efter några dagar så började det plötsligt svida massa när jag kissade. Barnmorskan sa att det kunde bero på att urinen blir mer koncentrerad när amningen precis kommer igång å att det kunde göra så det sved i mina stygn. Alternativt kan ju ett stygn ha gått upp lite

2020-10-28
Simara2
Simara2
Bebis på 2 månader

Låter helt normalt. Fick också livmoderinfektion efter förlossning men det skall kännas framförallt som smärta i magen enligt läkaren, inte i underlivet. Dock så skadar det ju inte att du ringer förlossningskoordninatorn (du ”tillhör” fortfarande BB i 12 veckor) din barnmorska eller 1177 för att rådfråga om du är orolig så får dom avgöra om du skall in för att kolla upp det.

2020-10-26
Elisabeth2020
Elisabeth2020
Bebis på 3 månader

Fick också en infektion, livmoderinflammation efter en vaginal förlossning. Inte kul måste jag säga. Har fått 2 olika antibiotika kurer och inflammationen är fortfarande inte över. Värst av allt var att det upptäcktes 2,5 månad efter förlossningen av en gynekolog.

Min råd till dig är att kolla upp det vid minsta osäkerhet. Lycka till!

2020-10-25
HDB92
HDB92
Bebis på 4 månader

Låter normalt :) mängden blod kan öka/minska flera gånger innan avslaget försvinner. Kan tillexempel öka om du ansträngt dig lite för mycket. Jag fick en infektion i livmodern efter min första förlossning och det du beskriver upplevde inte jag då. Vid infektion blir blodet (oftast) mer åt det gröna hållet i färg, slemmigare och luktar väldigt illa. Sen hade jag 41 grader feber efter Alvedon och smärtor i magen.

2020-10-25
Niam92
Niam92
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...